OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KIZ ÇOCUĞU YARALANDI

Ereğli´ de, yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KIZ ÇOCUĞU YARALANDI
gundemeregli.com-Ereğli´ de, yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. 

Kaza, saat 23.00 sıralarında Sahil Bulvarında meydana geldi. Alper Ural (28) idaresindeki otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Nurcan Zekiye Yılmaz´a (7) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kız çocuğuna çevredeki vatandaşlar yardım etmeye çalıştı. Kardeşine araba çarptığını gören ablası Bahar Yılmaz da ağlamaya başladı. 112 sağlık görevlileri olay yerine gelerek yaralı kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Haber verilmesi üzerine gelen anne Şerife ile baba Bayram Yılmaz ayakta durmakta güçlük çekti. Anne ve babayı çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kazada yaralanan Elif Nurcan Zekiye Yılmaz da, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından acil serviste çocuk cerrahı bulunmadığı için Zonguldak’a sevk edildi.

Kaza yapan otomobil sürücüsü Alper Ural, yolun karşısına geçmeye çalışan kız çocuğunun yola fırladığını, frene basmasına rağmen yakın mesafede olduğu için çarptığını söyledi. Sürücü Ural, ifadesinin alınması için Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER