Özbakır, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Özbakır, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Ak Parti ZonguldakMilletvekili Hüseyin Özbakır  ,  10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günüdolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Özbakır , mesajında,“10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile kamusal hizmet alanında enönemli görevi yerine getiren, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasınısağlayan, çalışan gazetecilerin günlerini kutluyoruz.” dedi.

Basınmensuplarının birçok önemli görevi de yürüttüklerini ifade eden Özbakır ,“Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyununhaber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Bu büyük sorumluluğu hakkı ileyerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan muhabir ve gazetecilerimizin,bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek ve teşekkürlerimizibelirtmek istedik. Kamuda hizmet üreten birimlerin vatandaşa açılan penceresiolan basının, günümüz dünyasındaki önemini göz ardı etmek mümkün değildir.Kamuoyu ile kamu arasındaki köprünün kurulup sağlamlaştırılmasını sağlayan,hizmet birimlerinin, halk tarafından talep edilen hizmetleri sunmasında iticigüç olan, yapılan çalışmaların her aşamasını takip ederek, gerçek ve geniş birkabulün oluşmasına yardımcı olan basın mensuplarının, işlevi tartışılmazdır.

Yaptığınızher çalışmada, kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerinegetirilmesinde emeği geçen, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzınıtutarak yön veren, tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini, zor şartlar altındayürüten, başta yerelde çalışan gazeteler olmak üzere ülkemizin tümgazetecilerinin gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluklagörevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. “ diye konuştu. 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER