ÖZDEMİR GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI….

ÖZDEMİR GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI….

gundemeregli.com- Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan AdayıMevlüt Özdemir, seçim gezilerine bugün oda başkan ve yöneticilerini ziyaretederek devam etti.

ÖZDEMİR SEÇİM TURLARINA DEVAM EDİYOR

Ereğli´ de 19 gün kalan yerel seçimler öncesinde MilliyetçiHareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ve belediye meclisüyesi adayları seçim turlarına devam ediyor. Sabah ilk olarak Demokratik SolParti Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Recep Erdoğan, bazı Belediye Meclisüyesi adayları ve partinin ilçe Başkanı Mustafa Timur´u ağırladı.MilliyetçiHareket Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette her iki adaykarşılıklı olarak iyi niyet dileklerini sundu.

TAKSİCİLER DERNEĞİ VE BERBERLER ODASINA ZİYARET

Ziyaretin sona ermesinin ardından seçim turlarına başlayanÖzdemir ve ekibi, Taksiciler Derneği ile Ereğli Berberler ve Kuaförler Odasınıziyaret etti. Ziyarette Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Murat Cebesoy,Berberler ve Kuaförler için Pazar günlerinin tatil olması gerektiğinidüşündüğünü söylerken, Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir´ de kendisineiletilen bu düşünceye olumlu baktığını kaydetti.

CAN RADYO’YU KUTLADI

Oda ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından 21. yayın yılınıkutlayan Can Radyo ailesine ziyaret gerçekleştirildi. Keleşler Radyo YönetimKurulu Başkanı Mehmet Keleş´in karşıladığı ekip, Keleş ve çalışanlarınıkutladı.Akşam saatlerin de ise korubaşı mahallesinde bulunan kahvehanesohbetinde halkın problemlerini dinleyen Özdemir, mahalle sorunları ile ilgiliyapacaklarını dile getirdi.Ev ziyaretlerine de durmadan devam eden Özdemir,kahvehane sohbetinin hemen ardından ise Kepez Mahallesi Akasya evleriniziyarette bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 07:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
umut
umut - 10 yıl Önce

Ereğli bu sefer dogru kişişi seçiyor Ereğli özdemiri seçiyor...Allah ın izniyle başkanlığı alınca hersey cok guzel olacak Ereğlimiz için

umut
umut - 10 yıl Önce

Ereğli bu sefer dogru kişişi seçiyor Ereğli özdemiri seçiyor...Allah ın izniyle başkanlığı alınca hersey cok guzel olacak Ereğlimiz için

SIRADAKİ HABER