Özerden merkezi derslikte inceleme

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yapımına devam edilen merkezi dersliklerde incelemelerde bulundu.

Özerden merkezi derslikte inceleme
İHA-Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yapımına devam edilen merkezi dersliklerde incelemelerde bulundu. 
BEÜ Farabi Kampüsü içinde yapımına devam edilen ve mühendislik fakültesinin kullanımına sunulacak olan merkezi dersliklerde BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer incelemelerde bulundu.
BEܒde yapılan en önemli yatırımların başında gelen merkezi derslik incelemelerinde yüklenici firma yetkililerinin yanı sıra BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Güven, Genel Sekreter Abdulkadir Açar, Genel Sekreter Yardımcıları Osman Demir, Ertuğrul Karalar ve Daire Başkanları hazır bulundu. Merkezi dersliklerde 220 kişilik 3 adet amfi, 100 kişilik 10 adet derslik, 55 kişilik 10 adet derslik, 7 adet bilgisayar salonu, 67 adet öğretim üyesi odası, 4 adet toplantı ve seminer salonu, teknik resim salonu, kütüphane, idari ofis odaları bulunuyor. Kompleksin 2015-2016 eğitim-öğretim yılında hizmet vermesi planlanıyor. Beraberindekilerle merkezi dersliklerdeki tüm birimleri tek tek gezen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Özer çok güzel bir kompleksin yapılıyor olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
İncelemeler sırasında değerlendirmelerde bulunan Özer, “Bir yandan akademik faaliyetlerimize devam ederken bir yandan da günümüzün ve önümüzdeki yılların ihtiyaçlarına cevap verecek yapılar inşa ettiriyoruz. Beş bloktan oluşacak merkezi dersliklerden A, B ve C bloklarına ekim ayından itibaren demirbaş malzemelerinin konmaya başlanacağını söyleyebiliriz. Merkezi derslikler Farabi ve diğer kampüslerimiz içinde inşa edilmiş en modern ve işlevsel derslikler olacak. Farabi Kampüsünde yapılan bu çalışmalar akademik ve idari olarak diğer kampüsler için de örnek teşkil etmektedir. Merkezi dersliklerin bu anlamda iyi bir örnek olarak yapılıyor olduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnşaatın en kısa zamanda tamamlanarak hizmete gireceğini umut ediyor, bu vesileyle çalışmada emeği geçen yüklenici firmaya, akademik ve idari olarak çalışmalarda faaliyet gösteren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Rektör Özer ve beraberindekiler incelemenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER