Öztürk’ün kadir gecesi mesajı

Öztürk’ün kadir gecesi mesajı

Öztürk’ün kadir gecesi mesajı

Gökçebey BelediyeBaşkanı Vedat Öztürk mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Öztürkmesajında şunları kaydetti;

“Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhayaulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, binaydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevinciniyaşıyoruz. 01 Temmuz Cuma gününü02 Temmuz Cumartesi’ne bağlayan gece Mübarek Kadir Gecesini idrak etmeninmutluluğunu inşallah yaşayacağız. Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’inövdüğü, esenlik ve huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, duave tövbelerin kabul edildiği bir gecedir.Yüce Kitabımız’da “bin aydandaha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifave ebedî mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kur’an’ı Kerim’in o gecedeyeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır.


Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Gökçebeylihemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrikediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin deaffına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek gün vegecelerde tek duamız, ülkemizdeki kanlı terör olaylarının son bulması ve akankan ve gözyaşlarının durmasıdır. Ülkemizde birlik ve beraberliğimizi yok etmekadına haince planlanan kanlı terör saldırılarında hayatını kaybedenlereAllah’tan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyorum dedi.





Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER