Pat-Pat hırsızları uydu takibiyle yakalandılar

Zonguldak´ın Alaplı ilçesi, Düzce ve Sakarya´da pat-pat diye tabir edilen tarım aracı çalan hırsızlar, emniyet ekiplerinin uydu takibiyle yakayı ele verdi.

Pat-Pat hırsızları uydu takibiyle yakalandılar
Zonguldakın Alaplı ilçesi, Düzce ve Sakaryada pat-pat diye tabir edilen tarım aracı çalan hırsızlar, emniyet ekiplerinin uydu takibiyle yakayı ele verdi.
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz aylarda Alaplının Fındıklı köyünde pat-pat diye tabir edilen tarım aracının çalınmasının ardından Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Yapılan ortak operasyon sürerken, aynı hırsızların Düzce ve Sakaryada da pat-pat hırsızlığı yaptıkları ortaya çıktı. Polis ve jandarma ekipleri tarım aracını çalan hırsızların peşine düştü. Hırsızların izine ulaşan ekipler, otomobil kiralayan hırsızları otomobilde bulunan GPS sayesinde yakaladı.
Asayiş büro ekipleri araç kiralama şirketinden kiralanan otomobilin araç takip cihazının şifresini aldı. Otomobilin İstanbulun Tuzla ilçesi yönüne gittiği belirlendi. Bu sırada İstanbul emniyetiyle haberleşen ekipler, polisi yol üzerinde durdurdu. Otomobilde bulunan S.G. ile E.G. gözaltına alındılar. 
Gözaltına alınan iki kişinin aynı zamanda İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından da çeşitli suçlardan arandığı öğrenildi. Şüpheliler, yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER