PERSONEL İLE BİR ARAYA GELDİ

PERSONEL İLE BİR ARAYA GELDİ
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Ulaştırma Müdürlüğü personeli tarafından öğle yemeğinde belediye şantiyesinde düzenlenen hamsi yemeğine katıldı.
 
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Nezih Anıl, Belediye Meclis Üyeleri Sibel Yıldız, Nalan Köseoğlu Selvi ve Erol Çivici, Başkan Danışmanı Kemal Özer ile birlikte Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar ve personelinin katılımıyla düzenlenen öğle yemeğinde belediye şantiyesinde düzenlenen hamsi yemeğinde bir araya geldi.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz

Başkan Posbıyık, Fen işleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün ardından şantiyede Ulaştırma Müdürlüğü personeli ile şantiyede bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi: “Personelimizin birlik ve beraberliği için bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bütün ekiplerimizle yoğun bir yıl geçirdik. Hala da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Arada bu tür etkinlikler bizim için moral oluyor. Personelimizin birlik ve beraberliği için de çok önemli. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 07:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA DUMAN
MUSTAFA DUMAN - 10 yıl Önce

işte halkının dilinden anlayan başkan... zengin fakir ayırımı yapmadan herkesi kucaklayan değerli insan.....

SIRADAKİ HABER