Polis Metruk binalara baskın yaptı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, gençlerin uyuşturucu kullanmak için seçtikleri metruk binalara polis baskın düzenledi.

Polis Metruk binalara baskın yaptı
 
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, gençlerin uyuşturucu kullanmak için seçtikleri metruk binalara polis baskın düzenledi. Metruk bina içerisinde bulunan liseli genç polisin “Ne yapıyorsun burada?” sorusuna “Kafamı dinlemeye geldim” cevabını verdi.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, kullanılmayan eski binaları mesken haline getiren ve genellikle uyuşturucu, alkol kullanımı için tercih edilen yerlere dün gece baskın düzenledi. Dün gece gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Karadeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı askeri bölgenin yakınında bulunan metruk binada arama yaptı. Çökme tehlikesi bulunan binanın üçüncü katındaki bir odada saklanan genç, karşısında polisleri görünce şaşırdı. Yapılan üst aramasında cebinden diş macunu çıkan liseli genç polisin “Burada ne yapıyorsun bu saatte?” şeklindeki sorusuna “Kafamı dinlemeye geldim” diyerek cevap verdi. 14 yaşındaki lise öğrencisi ailesine teslim edilmek üzere polis karakoluna götürüldü.
İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gençleri uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tür denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER