POLİSTEN KAÇAMADILAR

POLİSTEN KAÇAMADILAR
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatından 60 bin TL değerinde enerji kablosu çaldığı iddia edilen zanlılar adliye çıkışında kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.
Kdz. Ereğli ilçesinde yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatından 10 Haziran 2013 gecesi 60 bin TL değerinde enerji kablosunu çalan hırsızlık zanlıları güvenlik kameralarını inceleyen polisin sıkı takibi sonucu Düzce’de yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, 10 Haziran 2013 günü 35 AE 7132 plakalı minibüs ile Ereğli’ye gelen 7 kişi gece geç saatlerde Ömerli Mahallesi’nde yapımı devam eden devlet hastanesi binasından 60 bin TL değerinde enerji kablosunu çalarak İstanbul’a götürdüler. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı hırsızlık büro amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek önce hırsızlık zanlılarının ilçeye geldikleri aracı tespit etti. Son olarak Düzce’de görülen zanlılardan Mehmet Latif Y. (37), Eser Ö. (27) ve İsmail T. (22) dün akşam saatlerinde yapılan bir operasyon ile gözaltına alındılar. Ereğli’ye getirilen zanlılar cumhuriyet savcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan üç zanlı adliye çıkışında yüzlerini kapatırken kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.
Zanlılar, Ereğli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis ekipleri tarafından Ereğli Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.
Polis, daha önce başka illerde de kamu inşaatlarından kablo hırsızlığı yaptığı iddia edilen hırsızlık zanlılardan 4’ünü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2013, 07:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER