Polisten uyuşturucu operasyonu

Zonguldak’ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polisten uyuşturucu operasyonu
Zonguldak’ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.T.’nin bulunduğu ikamete baskın yaptı. Yapılan aramada 13 kök Hint keneviri, 70 gram kurutulmuş kubar esrar, 250 gram esrar tohumu ele geçirildi. Şahsın diğer ikametinde yapılan aramada da 13 kök hint keneviri, 30 gram esrar, 20 gram Hint keneviri bulundu. Şüpheli şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİSTEN BONZAİ OPERASYONU
Bir başka operasyonda ise, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlendi. Operasyonda 11,60 gram Bonzai ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ile mücadeleyi sürdüren Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil kısa süren kovalamacanın ardından önü kesilerek durduruldu. Otomobilde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı ancak dikkatli polis memurları otomobilin 5 metre arkasında 11,60 gram Bonzai maddesi ele geçirdi. O.E., Ç.K., H.K. ve C.C. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER