POSBIYIK, DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

POSBIYIK, DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Veteriner İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen personel kaynaşma yemeğine katıldı. Yemek öncesi davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Posbıyık, yemek sonunda yaptığı konuşmasında ekip çalışması ve birlik - beraberlik mesajları verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

Karadeniz Ereğli Belediyesi Müdürlükleri tarafından belirli aralıklarla düzenlenen kaynaşma yemekleri kapsamında Veteriner İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen personel kaynaşma yemeği düzenlendi.

Belediye Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe Başkan Posbıyık’ın yanısıra Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve birim amirleri ve iki müdürlüğün personeli katıldı.

Yemek öncesi davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Posbıyık, yemek sonunda yaptığı konuşmasında ekip çalışmasından ve birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti.

BİZ BİR EKİBİZ

Başkan Posbıyık yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Temizlik işleri ve veteriner işleri müdür ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Bunlar çok güzel olaylar. Yemek işin bahanesi bir araya gelip birlik ve beraberliğimizi ortaya koymak çok güzel. Kapıdan girerken gösterdiğiniz muhteşem gösteriye teşekkür ediyorum. Biz bir ekibiz. Benin için belediyede çalışan her kademedeki insan benim için aynı. Taşeron işçilerin de yasa çıkması için dört gözle bekliyoruz. Yasa çıksın da daimi kadroya alım. Yetkimiz dahilinde sizlere katkılar sağlıyoruz. Yol parası yemek parası ilaveleri yaptık. Uyum içerisinde çalışıyoruz. İşyerinde sağlıklı huzurlu çalışmak çok önemli. Bizim görevimiz sizleri huzurlu bir ortamda çalıştırmak. Gayretimiz amacımız bu. Ereğli Belediyesi bu konuda örnek belediyelerden bir tanesi.

ÖNEMLİ OLAN PERSONELİN ALINTERİNİ VERMEK

Önemli olan personelin alın terinin verilmesi. Onu vermeyip yol yap, kanalizasyon yap. Onların alınterini vermeyeceksin onlardan aldığın paralarla hizmet ettim demeye kimsenin hakkı yok. Allah beni öyle bir belediye başkanı yapmasın. O bakımdan da çok mutluyum. Herkesin hakkını elimizden geldiği kadar vermeye çalışıyorum. Ekip olabilmek çok önemli. Bugün son derece mutluyum. Birlik ve beraberliğinizin hangi noktada olduğunu gözlerimle gördüm. Birlik ve beraberlik içerisinde güleryüzle halkımıza hizmet edelim. Tek hedefimiz Ereğli’yi en üst noktaya getirebilmek. Samimi kardeşçe el ele olalım. Önemli olan insan olmak. Bu olduğu zaman o iş bitti demektir.” dedi.

Cenaze ve Mezarlık Hizmetleri Müdürü Metin Avcı yemek duası yaparak çalışan personele aileleriyle birlikte sağlık ve sıhat diledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2014, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER