POSBIYIK, DUYGUSAL ANLAR YAŞADI.

POSBIYIK, DUYGUSAL ANLAR YAŞADI.

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin 2013 yılına damga vuran sosyal sorumluluk çalışmaları arasında yer alan Hoş Geldin Bebek Projesi’nde, proje sorumluları tarafından ziyaret edilen aileler, dünyaya kısa süre önce gelen bebekleriyle birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a iade-i ziyarette bulundular.

13 Ağustos Salı günü konuklarını makam odasında kabul eden Başkan Posbıyık, ailelerle yaklaşık yarım saat görüştü. Başkan Posbıyık’ı ziyaret eden aileler arasında Gülşen-Özkan Özcan, Gülsever-Ramazan Öztürk, İlknur-Serdar Gelen, Çiğdem-Vedat Özcan, Songül-Yasin Germe, Didem-Volkan Yıldıztepe ve Canan-Selçuk Yavaş çiftleri yer aldı.

Hoş Geldin Bebek Projesi çerçevesinde çocukları dünyaya gözlerini açtıktan birkaç gün sonra proje sorumluları tarafından evlerinde ziyaret edilen aileler, böylesine güzel bir uygulamadan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler. En büyük sevinçlerini yaşadıkları günlerde bu sevinçlerine belediye çalışanlarının da ortak olmasının önemli bir sosyal olay olduğuna işaret eden anne-babalar, bu projenin hayata geçirilmesinde en büyük pay sahibi olan Başkan Posbıyık’a teşekkür ettiler.

Ziyarette, aralarında henüz yirmi günlük bile olmayan yeni doğanların da bulunduğu bebekleri tek tek kucağına alan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, duygusal anlar yaşadı. 1994 yılında Belediye Başkanı olduğunda kucağına alıp sevdiği ve fotoğraf çektirdiği bebeklerin bugün birer genç olduğunu ve zaman zaman o gençlerin, bebekliklerinde kendisi ile çektirdikleri fotoğrafları gösterdiklerini belirten Başkan Posbıyık; “ Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik hizmetleri üretmemiz gerektiğine her zaman inandım. Nasıl bir vatandaşımıza ölümünde bile gereken hizmeti getirmeye gayret gösteriyorsak, dünyaya merhaba diyen geleceğin nesilleri için de bugünden yapmamız gerekenleri yapmalıyız, inancındayım”, dedi. Belediye Özel Kalem Müdürü Sevim Baba ve Proje Sorumlusu Burcu Akın ile birlikte makamında kucakladığı bebeklerin ilk fotoğraflarının yer aldığı albümlerle çeşitli oyuncaklar hediye eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “Allah sizlere bu güzel evlatları kucaklama fırsatı verdi. İnşallah evlatlarınız önce ailelerine, sonra memleketlerine ve vatanlarına hayırlı birer evlat olarak yetişirler. Bizler de evlatlarınızın başarılarını gördükçe bugün onları kucaklarken nasıl mutlu olduysak yine böyle mutlu oluruz inşallah. Ben tüm ailelere hayırlı olsun, derken, ziyaretlerinizden dolayı da teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2013, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER