POSBIYIK İSYAN ETTİ

POSBIYIK İSYAN ETTİ

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Cumhuriyet Halk Evlerinde kurs gören kursiyerleri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Kursiyerler tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Posbıyık Cumhuriyet Halk Evinde bulunan tüm bölümleri ziyaret etti.

Posbıyık Cumhuriyet Halk Evi ziyaretini şu şeklide değerlendirdi.

“Bugün Cumhuriyet Halk Evlerine gezi düzenledik, inanılmaz talep var. Talepleri karşılayamıyoruz. Bazı bölümler 3 vardiya çalışıyor. Daha da bu işleri geliştirmek için uğraşıyoruz, Şu anda Kepez de yeni Cumhuriyet Halk Evleri açıyoruz. Bu projeyi orada da bırakmayacağız. Talepler o kadar çok fazla ki diğer yerlerinde talepleri götürmeye çalışacağız. Başka mahallere de Cumhuriyet Halk Evi açmak istiyoruz. Çünkü inanılmaz bir talep var. Halkımızda, insanlarımızda çok mutlular yapılan işlerden, biz bunları daha da geliştirmek için, Belediye olarak her türlü gayreti gösteriyoruz göstermeye de devam edeceğiz “dedi.

Konuşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Posbıyık son zamanlarda CHP’nin Ereğli’de Buket Müftüoğlu’nun adaylığın düşündüğü konusunda çıkan haberlere ilişkin sert ifadeler kullandı. Meselenin Gazeteceyim diye geçinen çakma gazetecilerin ürettiği kaleme aldığı şeyler olduğunu dile getiren Posbıyık şunları söyledi:

“Ben o işleri bilmiyorum, yok öyle bir şey, Bu gazeteceyim diye geçinen 2 tane çakma var onların yazdığı ürettiği diğerlerinin de ona inandığı ve kaleme aldığı şeyler, Ereğli’de maalesef 43 tane gazete olursa bunların hepsi gazeteci değil taktir edersiniz, bir ilçe de vilayetten daha fazla gazete olursa herkes 3 günlüğüne seçimler geliyor diye gazete çıkarırsa neticede böyle saçma sapan bilgi kirliliği olacaktır, oluyor da zaten Belediye Başkanı olarak çok üzülüyorum. Gazetecilerinde kendisini toparlaması lazım, Gazetecilerin hep toplumu toparlamak için gayret gösteririler ama bana göre Gazeteciler kendi aralarında bir araya gelip kendilerini toparlaması lazım çünkü çok tuhaf şeyler oluyor. Çok saçma şeyler oluyor ben hayırlısı olsun diyorum”

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER