POSBIYIK, ŞOFÖR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

POSBIYIK, ŞOFÖR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Öğrenci Servisleri Derneğini ziyaret etti.

Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için ekibiyle yeniden yola çıkan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Öğrenci Servisleri Derneği’ni ziyaret ederek şoför esnafıyla bir araya geldi.

“AMACIM EREĞLİ’Yİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK”

Posbıyık, yeni dönemde ekibiyle birlikte yeniden Belediye Başkanlığına aday olduğunu belirterek; “ Değerli arkadaşlarım başta yönetim olmak üzere bütün servislerde çalışan arkadaşlarımızı dostlarımızı belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte selamlıyoruz. Tekrar yönetime talibim, beni uzun zamandan beri tanıyorsunuz, bu dönem bir daha belediye başkanlığımıza adaylığımı koydum, yeni seçilecek meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte. Yeni bir döneme talip olduk inşallah hayırlısı olur diyoruz bütün amacım Ereğli ye hizmet etmek . Ereğli’yi geliştirmeye devam etmek. Ereğli’yi 1994 de alıp bu noktalara geldik, ben yapı itibariyle duygusal bir adamım onun içinde Ereğli’yi iyi yerlere getirmek istiyorum, onun içinde büyük çabalar içindeyim” dedi.

“EREĞLİ OLMASI GEREKEN YERDE DEĞİL”

Posbıyık, tümalt yapı, üst yapı hizmetlerinin tamamlanmasına rağmen Ereğli’nin hakettiği bir noktada olmadığını vurgulayarak; “Alt yapısıyla üst yapısıyla Türkiyenin en güzel yerlerinden birinde yaşıyoruz. Demir Çelik fabrikasıyla, limanlarıyla, karayollarıyla Ankara ve İstanbula eşit mesafede olması nedeniyle kdz. Ereğli her şeyiyle hazır bir kent . Ama maalesef geçtiğimiz üç beş yıl içerisinde büyük sıkıntılar var, işsizlik var, her Perşembe halk toplantısı yapıyorum isterseniz gelin gelenlerin çoğunluğu belediye için bana gelmiyor, belediyeyle ilgili sıkıntıları yok, ‘açım-işsizim’ diye geliyor .İki yıllık mezun çöpte çalışıyor ve çalıştığı içinde memnun bu noktaya kadar gelindi demek ki. Bunu şunun için anlatıyorum Ereğli bu noktada olmaması lazım Ereğli bu kadar sıkıntıya düşmemesi lazım . Yerel yönetimlerde Ereğli halkı bize oy veriyor hangi partide olursam olayım parti gözetmeksizin bana oy veriyor millet vekilli seçerken hata yapıyoruz, dirayetlimidir, tuttuğunu koparır mı diye bakmıyoruz. Takım tutar gibi parti tutuyoruz genel seçimlerde . En büyük hatamızda bu bu bölgenin sorunlarını bilen dirayetli yürekli insanları seçmiş olsak Ereğlide, Zonguldakta olay değişecektir “ şeklinde konuştu.

“İKTİDARDALAR, PEKİ GÜLÜÇ VE ALAPLI’NIN HALİ NE?’

Posbıyık, belediye yönetmenin kolay bir iş olmadığını belirterek; “Diyorlar ki iktidar partisinden belediye başkanı olurlarsa o zaman güllük gülistanlık olur. Yok böyle bir şey örnek gülüç ne halde olduğunu görüyorsunuz, öbür tarafta Alaplı perişan bir vaziyette, Sinemaya sahile dolaşmaya çay içmeye buraya geliyorlar. AKP iktidarda 3 dönemdir oralarda. Halini görüyorsunuz. Devrek hala köy halinden kurtulamadı” dedi.

“BENİ SEÇMENİZ YETMEZ, EKİBİMİ DE İSTİYORUM”

Posbıyık, belediye meclis üyelerine de destek isteyerek; “Ben dirayetli adamım, yanlış iş yapmam. Yeniden adayım, beni seçmeniz yetmiyor meclisimin de güçlü olması lazım. Geçen dönemde aykırı hareketler yapanları hepiniz biliyorsunuz, bunlar bir ideal uğruna olmadı, birinin imar işi vardı yapmadım, o da zengin diye diğerleri onun yanında toplandı. Şimdi yine aynı şeyler yapılıyor, aday getirirken imar rantlarına avantalarına bakar aday çıkarıyorlar, daha meclis üyesini belirleyemeyen başkan adayından bu şehre ne olur ki. Yeni dönemde de hep birlikte el ele vererek Ereğli’yi daha güzel günlere taşıyacağız” diye konuştu.

Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Cahit Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Posbıyık’a ziyaretleri için teşekkür ettiler.

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINA ZİYARET

Başkan Posbıyık ve ekibi daha sonra Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Başkan Cevdet civelek ve yönetimi tarafından karşılanan Posbıyık, burada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Oda Başkanı Cevdet Civelek’de Posbıyık ve ekibine başarılar dileyerek; “Belediyeyle işbirliği içinde çok güzel şeyler yaptık, başkanımız tecrübeli, duayen. Zaten burada meclis üyeleri pırıl pırıl arkadaşlardan oluşuyor, çoğu arkadaşımız zaten. Allah yolunuzu açık etsin başarılar diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER