POSBIYIK”EVLATLARIMLA GURUR DUYUYORUM “

POSBIYIK”EVLATLARIMLA GURUR DUYUYORUM “

gundemeregli.com-Sakaryada yapılan final karşılaşmasında rakibini 7-0’lık farklı bir skorla geçerek Yıldız kızlar Türkiye futbol şampiyonu olan Kdz Ereğli Belediyespor bayan futbol takımı Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar .

Elde ettikleri tarihî başarıyla gurur kaynağı olan Karadeniz Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı oyuncuları, K dz Ereğli Belediye Başkanı ve kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Başkan Posbıyık tarafından Başkanlık Makamı’nda Kabul edilen Bayan Futbolculara, Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Varlık, kaleci antrenörü Mustafa Tatar ve Futbol takımı yöneticisi Funda Aktay eşlik etti. gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı ve Nezih Anıl’ın yanı sıra Kdz Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Murat Çetinel ve Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü yöneticileri de hazır bulundu.

KIZLARIMIZLA GURU DUYUYORUM
 
Karadeniz Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımı kaptanı Damla Bozyel, Başkan Posbıyık’a, elde ettikleri şampiyonluk kupasını takdim etti. Çok sayıda basın Mensubunun da izlediği buluşmada Başkan Posbıyık Yıldız Kızlar Futbol Takımının elde ettiği büyük başarının kısa bir hikayesini paylaştı. Finale kadar giden seride güçlü takımları bir bir saf dışına iterek final maçı oynamaya hak kazanan takımımızın, 29 Eylül Pazar günü Sakarya Erenler Atatürk Stadı’nda oynanan son maçta da tarih yazdığını belirten Başkan Posbıyık” Final müsabakalarında önce Samsun Gülizar Hasan Yılmaz, ardından da Konya İdmanyurdu takımlarını eleyen kızlarımız finalde de çok rahat bir oyun ortaya koydular ve rakiplerini 7-0 mağlup ettiler. Hepimiz için muazzam ve çok keyifli bir gündü. Çocuklarımız muhteşem bir futbol ortaya koydular. Bir kez daha evlatlarımızla iftihar ettik. Hem çocuklarımızı, hem onlara emek veren hocalarımızı hem de evlatlarımızın ailelerini gönülden kutluyorum” dedi.
 
 
VARLIK HADEF GENÇ KIZLAR KUPASINIDA KAZANMAK
 
Ziyarette Başkan Posbıyık’a takımla ilgili bilgiler veren Kadın Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Ömer Faruk Varlık , Minik ve Yıldız Takımlarından sonra sıradaki hedeflerinin Genç Kızlar Kupası’nı da kazanmak olduğunu söyledi. Varlık konuşmasında“Gençlerimizin ilk on altı takımdan biri olmaya hak kazandığı final turu eleme maçları da 1 Ekim 2013 Salı günü başlıyor. Bu seride ilk rakibimiz Derince Belediyespor. Derince engelini aşarak finale kadar uzanmak ve finalde de kupayı almak istiyoruz ”dedi.

Ayrıca Milli Takımda da futbol oynayan Damla Bozyel, Derya Arhan, Rabia Civan ve Ece Türkoğlu biyografileri hakkında basın mensuplarına kısa bilgiler verdiler.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Başkan Posbıyık ve yöneticiler futbolcularla hatıra fotoğrafları çektirirken final maçı sonrası Başkan Posbıyık’ın vaad ettiği şampiyonluk primleri de aynı gün futbolculara ödendi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER