POSBIYIK’TAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET..

POSBIYIK’TAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET..

gundemeregli.com-Seçim startını vermesiyle esnaf ziyaretlerine başlayan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, çarşı esnafını dolaştı..

Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için tekrar Belediye Başkanlığına adaylığını koyan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ilk ziyaretlerini esnaflara yapıyor.

Hafta sonu esnaf ve işyeri ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam eden Başkan Halil Posbıyık, bugünde Çarşı merkezindeki Ortacami, Kaneri Ağzı ve Belediye arkasındaki esnaf ve işyerlerini ziyaret etti.

Başkan Posbıyık ve ekibine yeni dönemde de başarı dileyen esnaflar, Halil Posbıyık’la fotoğraf çektirip, desteklerini ilettiler.

‘EVLERİNİZDE SULARINIZ KESİLİR’

Ziyaretler sırasında esnafların ikramlarda bulunmak istediği Posbıyık, Yazıcıoğlu Kuyumculuk’ta verdiği çay molasında, “20 yılda Kdz.Ereğli’yi nerden nereye getirdiğimizi biliyorsunuz. Belediyecilik benim işim. Oylarınızı boşa heba etmeyin. Ereğli’mizi daha ileriye götürmek için bu dönemde de yola çıktık. Bugünlerde yerel gazetelerde okumuşsunuzdur. Bazı belediyelerde elektrik borçlarını ödeyemedikleri için vatandaşların evlerine su verilemiyor. Bu işten anlamayanlara oy verirseniz evlerinizde sularınız kesilir. Belediyecilik öyle kolay iş değil, yönetmesini bilen lider insanların işi” dedi.

‘BELEDİYECİLİKTEN ANLAYAN BİR TEK GÖKTAŞ VAR’

Esnafların ve bazı vatandaşların siyasi rakiplerini sorduğu Posbıyık, ‘Hepsi iyi insanlar. Severim hepsini. Zaten 2 tanesini bizden gitti. Samimiyetimle söylüyorum, herkes iyidir hoştur, kendilerini severim ama karşımdaki adaylara baktığımda Belediyecilikten anlayan bir tek Saadet Partisi’nin adayı Gökhan Göktaş var’ dedi.

Posbıyık, ekibiyle birlikte esnaf gezilerini sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER