PTT’nin 176. kuruluş yıl dönümü

PTT’nin 176. kuruluş yıl dönümü

PTT’nin 176. kuruluş yıl dönümü
PTT’nin 176. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Zonguldak’ta tören düzenlendi.
Valilik binası önünde düzenlenen törene PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli ve PTT personeli katıldı. Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunan katılımcılar İstiklal Marşı’nı okudu.
Törende konuşan PTT Başmüdür Mehmet Meşeli, “Bu gün ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan ve mensubu olmaktan kıvanç duyduğumuz PTT’nin 176. Kuruluş yıldönümünü hep birlikte kutluyoruz. Günümüzde PTT, teknolojinin tüm yeniliklerinden yararlanarak yaptığı atılımlar ile posta hizmetlerindeki gelişmelerin yanı sıra Türkiye’nin en büyük tahsilat, ödeme, para transferi ve lojistik merkezi olma yolunda güçlü adımlarla ilerlemektedir. 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla başlanılan hizmet serüveninde, daima ülkenin en ücra köşelerine dahi hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ülke doğrultusunda; günümüzde de teknolojinin tüm yeniliklerinden yararlanarak yaptığı atılımlar ile posta hizmetlerindeki gelişmelerin yanı sıra ülkemizin en büyük tahsilat, ödeme para transferi ve lojistik merkezi olma yönünde güçlü adımlarla ilerlemektedir. Son yıllarda şirketimizce süratli, güvenli ve kaliteli hizmet için çalışmalara hız verilmiş, özellikle iş yerlerimizin yenilenmesi ile hizmetlerimizin çağdaş mekanlarda verilmesi sağlanarak şirketimiz prestij ve saygınlığı artırılmış; 4200ê yakın iş yeri ile klasik kamu hizmeti anlayışı yerine müşteri beklentilerini önemseyen, gelişmiş teknolojiyi kullanan, modern hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızın gönlündeki yeri güçlendirilmiştir” şeklinde konuştu.
“176. Müşteriye çeşitli hediyeler verildi”
PTT’nin 176. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla sıra bekleyen Aylin Simitçi’ye PTT Başmüdür Mehmet Meşeli tarafından çeşitli hediyeler verildi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Aylin Simitçi hediyelerini Meşeli’den aldı. Simitiçi, “Şaşırdım bilmiyordum. Hayırlı uğurlu olsun. Zonguldak’ta işim vardı. İşlem yaptırmak üzere buraya gelmiştim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER