RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediyesince düzenlenen ve ramazan boyunca devam edecek olan Ramazan Şenlikleri toplu iftar programıyla başladı.

RAMAZAN ŞENLİKLERİ  BAŞLADI

 gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesince düzenlenen ve ramazan boyunca devam edecek olan Ramazan Şenlikleri toplu iftar programıyla başladı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programı, Kdz. Ereğli Belediyesinin Erdemir ofis yolu üzerinde kurduğu, 1500 kişi kapasiteli iftar çadırında gerçekleştirildi.
İftar yemeği sonrası protokol ve vatandaşlar mehter takımı eşliğinde ofis yolundan Uğur Işılak konserinin yapılacağı Amfi Tiyatroya kadar yürüdü.

 
 
UĞUR IŞILAK BÜYÜLEDİ
 
Kdz. Ereğli belediyesi tarafından düzenlenen Feshane Şenlikleri kapsamında Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserde Uğur Işılak, sahne aldı ve dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Yaklaşık 1 saat 15 dakika sahnede kalan Işılak, final şarkısını ‘DOMBRA’ ile yaptı.
Uzun süre ayakta alkışlanan ünlü sanatçıya, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, konserin anısına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Başkan Uysal, konuşmasında “Manevi duygularımızın daha da yoğunlaştığı bu mübarek Ramazan ayının, şehrimize, ülkemize ve tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu duyguyu bizlere dolu dolu yaşatan, Uğur Işılak’a çok teşekkür ediyorum ve hoşgeldiniz diliyorum. En çok sevindiğim ve mutlu olduğum şudur ki, konseri için doğru karar ve isim vermişiz. Işılak burada kulağımızın, yüreğimizin pasını sildi. Tekrar çok teşekkürler Uğur Işılak.”, ifadelerini kullandı..
Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER