Resmi imzalar atıldı

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ve bir süre önce üzerinde anlaşma sağlanan ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı.

Resmi imzalar atıldı

KaradenizEreğli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ve bir süre önce üzerindeanlaşma sağlanan ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’nabağlı BEM-BİR-SEN arasında bir süredir devam eden ve 31 Aralık 2015 tarihindeanlaşma ile sonuçlanan ‘Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzalarıatıldı.

01 Ocak 2016-31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayansözleşme,  Karadeniz Ereğli BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal ile BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinçtarafından karşılıklı olarak imza altına alınan sözleşme gereği, Kdz. EreğliBelediyesi’nde çalışan memurlar maaşlarına ek olarak toplu sözleşme kanunun öngördüğü en üst tavandan sosyal denge tazminatı alacak.

Başkan Uysal, imzalanan sözleşmenin memurlar veaileleri için hayırlı olmasını dilerken, BEM-BİR-SEN Genel Başkan YardımcısıMedeni Sevinç’te yaptığı açıklamada sözleşme sürecindeki yaklaşım vedesteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Bu arada sözleşme töreninde, Belediye BaşkanYardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Alptekin Dursun ve İsmail Başel,sendika adında da, BEM-BİR-SEN Zonguldak İl Başkanı Veysel Özkan ve aynızamanda sendikanın Zonguldak İl Başkan Yardımcısı olan Ereğli Belediyesi SosyalYardım İşleri Müdürü Baki Kara’da hazır bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER