Şahin tapu sorununu çözüyor

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin tapu sorunu yaşayan vatandaşlar için bilgilendirme toplantısı düzenledi

Şahin tapu sorununu çözüyor

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin tapu sorunu yaşayan vatandaşlar için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kozlu’da ilk defa gerçekleştirilen ‘Tapu Bilgilendirme Toplantısı’ Kozlu Meydan Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Tahsin Karaarslan, belediye meclis üyeleriile belediye teknik ekibinin de katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, Topbaşı Merkez Mahalllesi’nde tapu sorunu yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında yasal şartlar altında yapılabilecekleri açıklayan Şahin; “Sizlerin haklarını koruyacağız, şayet biz bunu yapmazsak, bu sorunu çözecek birileri de buralara gelmez” dedi.

VATANDAŞ SORDU, ŞAHİN YANITLADI

Gerçekleştirdiği ilk ‘Tapu Bilgilendirme Toplantısı’nda Topbaşı Merkez Mahallesi sakinlerine konunun ayrıntılarını sinevizyonda görsel olarak, parsellerin eski ve yeni hali üzerinde anlatan Şahin, vatandaşların sorunlarıyla tek tek ilgilendi.

Tapu sorununu çözeceğini her zaman dile getiren Şahin, bu toplantıda vatandaşların merak ettiği tüm soruları yanıtlayarak, kimsenin mağdur olmasını istemediğini belirtti. Karşılıklı görüş alışverişi ile bu sorunun halkla çözüleceğini ifade eden Şahin, belediye olarak çözüm için çalıştıklarını ve vatandaşın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

YILLARIN SORUNUNU AŞAMA AŞAMA ÇÖZÜYORUZ

Şahin toplantıda şu ifadelere yer verdi; “En doğruyu bulmak istedik ve sizlerle bir araya geldik. Taşınmazlar belediyeye ait,üzerindeki binalar ise size ait. İki tarafı da ilgilendiren ama daha çok sizi ilgilendiren bir durum var burada. Yıllardır sorun olan tapu meselesinde aşama aşama ilerliyoruz. Belediyenin borçlarından kaynaklanan hacizler vardı.Biz bu hacizleri kaldırdık. 6-7 tane kuruluşun yada şahsın haczi vardı, bunları da kaldırdık, temizledik ve parsel haline getirdik. Bize soracağınız sorular varsa bize sorun, ilgili arkadaşlarımız cevaplasın. Düzeltilmesi gereken, ufak tefek hususlar olabilir. Konuşalım ve en son tapularınızı size verelim.

HAKLARINIZI KORUYACAĞIZ

Biz dedikodu ile siyaset yapmıyoruz. Bizler size tapularınızı vereceğiz. Sizlerin haklarını koruyacağız.Bizim derdimiz yılların sorununa artık bir son vermek ve sizleri tapularınıza kavuşturmaktır. İşte bunun için bugün buradayız ve ilk ‘Tapu Bilgilendirme Toplantısını’ sizlerle gerçekleştiriyoruz. Biz bunu yaptık,şayet yapmazsak inanın bu sorunu çözecek birileri buralara gelmez” dedi.

Tapu Tahsis Belgesi olan ve olmayan herkese tapularını vermek için çalıştıklarını ifade eden Şahin, yasal şartlar ve teknik konularda vatandaşların sorularını yanıtladı.

Vatandaşlar ise bilgilendirme için duydukları memnuniyeti ifade ederek Şahin’e teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER