Sanko Ereğli Çimento, çalışanlarına ve ailelerine iftar yemeği verdi

Kdz. Ereğli’de de faaliyette bulunan Sanko Ereğli Çimento, çalışanlarına ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Sanko Ereğli Çimento, çalışanlarına ve ailelerine iftar yemeği verdi
Kdz. Ereğli’de de faaliyette bulunan Sanko Ereğli Çimento, çalışanlarına ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Gülüç Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen İftar yemeğine; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr. Hüseyin Uysal, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Sanko Ereğli Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tansu Tuğlu, Programa Bartın Çimento Genel Müdürü Mehmet Fevzi Bingöl, Sanko Ereğli Tesis Müdürü Yalçın Çölüoğlu, Bartın Çimento İnsan Kaynakları ve İdari İşler Şefi İrfan Bayraktar, holding çalışanları ve aileleri katıldı.

UYSAL, TEŞEKKÜR ETTİ

İftar öncesi Kur’anı kerim okundu ve ilahiler seslendirildi. Oruçların açılmasının ardından konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, yemeğe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “Sanko Holding adına hem de şahsım adına bu kardeşlik ve birlik-beraberlik yemeğine iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bende aranızda bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Ramazan ayınızı ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

TUĞLU,EREĞLİ’DE OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM

Yurdun çeşitli bölgelerindeki üretim ve sanayi tesislerinde, yıllardır iftar yemekleri düzenlediklerini dile getiren Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Tansu Tuğlu ise Sanko Holding ailesi olarak, Çalışanlar ile birlikte kurulan aile bağlarını güçlendirmeyi istediklerini dile getirerek şunları kaydetti: “Senede bir gün bile olsa, çalışanlarımızla, sevdikleri ve aileleri ile birlikte olmayı arzu ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmek için bir adara olmayı arzu ediyoruz. Ailemizdeki bireylerin her biri şu saatte diğer bölgelerimizde. Bende, Ereğli’de sizlerle olmaktan dolayı son derece mutluyum

BÖLGEYİ ÇOK SEVİYOR VE BENİMSİYORUZ

Ereğli’de 3, Batı Karadeniz’de ise 9 yıldır buradayız. 3 ay önce Ereğli Çimento’yu devir aldık. Gerçi Ereğli Çimento millileşti diyelim. Fransız Lafarge gurubundaydı, şimdi bizim bünyemize geçti. Bölgeyi çok seviyor ve benimsiyoruz. Ereğli’de de, diğer bölgelerde olduğu gibi hep birlikte, el birliği ile çok güzel çalışmalar yapacağız. Mevcut işlerimizi, bölge insanı ve çalışanlarımızın faydasına olacak şekilde büyüteceğiz.”

Konuşmalarını ardından, şirkette 20 yılını dolduranlara çeşitli hediyeler verilirken, Çekilişte yapılarak çalışanlara sürpriz hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER