SANKO Ereğli çimento´dan Bayii ve müşterilerine İftar yemeği

Kdz. Ereğli İlçesinde faaliyette bulunan SANKO Holding Ereğli çimento, Birlikte çalıştıkları bayii ve Müşterilerine iftar yemeği düzenledi.

SANKO Ereğli çimento´dan Bayii ve müşterilerine İftar yemeği

Kdz. Ereğli İlçesinde faaliyette bulunan SANKO Holding Ereğli çimento tarafından, Birlikte çalıştıkları bayii ve Müşterilerine iftar yemeği ikramında bulunuldu.

Gülüç Büyük Anadolu Otelde düzenlenen İftar yemeğine, Dekar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dedekargınoğlu, Balcılar AŞ Yönetim kurulu Başkanı Bülent Balcı ve İlçede faaliyet gösteren Firma temsilcilerinin yanı sıra çevre ilçelerden gelen Bayii temsilcileri katıldı. İftar yemeğinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan SANKO Holding Ereğli Çimento Tesisleri Müdürü Yalçın Çölüoğlu şunları söyledi: “Ramazan ayı Müslümanlık Âleminin güzel aylarından biridir, önümüzdeki Pazartesi gecesi inşallah Kadir Gecesini kutlayacağız, Ereğli halkı başta olmak üzere tüm milletimizin hem Kadir Gecesini hem de Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah herkesin orucunu, iftarını, ibadetlerini kabul eder inşallah. Geçtiğimiz Cuma günü çalışanlarımıza ve ailelerine iftar verdik. Pazartesi günü Düzce ve Bayilerine bir iftar verdik, Bugünde burada bayilerimize ve müşterilerimize iftar yemeği veriyoruz. Dolayısıyla Ereğli’deki iftar yemeklerimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Kısmet olursa önümüzdeki hafta Salı ayın 14’ünde Bartın da ki Çimento Fabrikamızın çalışanları ve aileleri ile beraber olacağız “dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2015, 20:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER