Saroğlu; “Devletimizin yanındayız”

Saroğlu; “Devletimizin yanındayız”

Saroğlu; “Devletimizin yanındayız”
Tüm İşçi Emeklileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, ülkenin kalkınması ve iyi bir gelecek için devletin yanında olduklarını ifade etti. 
Tüm İşçi Emeklileri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Saroğlu, Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında huzurlu, aydınlık ve gelişmiş milletler arasında olmasını istediklerini ifade etti. Sarıoğlu, şöyle dedi:
“Zonguldak Şube yönetimi olarak Genel Başkanımız Satılmış Çalışkan’ın önderliğinde ülkemizin durumunu dikkate alarak önce diyoruz. Ülkemizi korumak için omuz omuza vermiş, tek devlet tek bayrak tek vatan diye mücadele veren, cephede şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Biz emekliler olarak yıllarca çalışmış, ülkemize hizmet etmiş, şu anda da bulunduğumuz her yerde huzurlu bir gelecek için dünyanın ve ülkemizin durumunu iyi takip edip tavrımızı ülkemizin dünya ülkeleri arasında daha huzurlu, aydınlık, gelişmiş milletler arasında olmasını istiyoruz. Yaptığımız araştırmada Zonguldakta 150.000 Türkiyede milyonlarca emeklinin de isteği ve arzusu budur. Çalışkan, devletine ve bayrağına saygılı, ülke kalkınmış, huzuru ve torunlar miza iyi bir gelecek için gece uykusu uyumadan, devletimizin yanındayız. Dış güçlere boyun eğmeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız olmak üzere, Yargıçlarımız, Valilerimiz, Kaymakamlarımız, Komutanlarımız, Emniyet Müdürlerimiz, ülkesini seven parti liderlerimiz, polislerimiz, çalışan işçi ve memur emeklilerimiz, muhtarlarımız, sendikacılarımız, oda ve dernek başkan ve yöneticimiz, iş adamlarımız, basınımız ve tüm halkımıza hayırlı ramazanlar diliyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 06:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER