Şehit Ailesine ziyaret

Şehit Ailesine ziyaret

Şehit Ailesine ziyaret

İstanbuldaki terör saldırısında şehit olan Vodafone Arenadan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Vefa Karakurdunun baba ocağına Zonguldak İl ve Ereğli ilçe protokolü ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Zonguldak Valisi Ali Kaban beraberinde Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Aykut Manioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve bazı mahalle muhtarları ile birlikte Ereğli ilçesindeki şehidin baba ocağını ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.
Şehidin annesi Sabriya Karakurdu, teröre ve terör destekçilerine tepki göstererek, Allah bunları yok etsin, bunları nasıl biliyor ise öyle yapsın. Allahım hepimizi de korusun dedi.
Zonguldak Valisi Ali Kaban da, şehidin anne babası ile eşi ve çocuklarına başsağlığı dileyerek şunları söyledi: Geçmişte biliyorsunuz belli bir bölge risk altındaydı şimdi risk her tarafta. Hainler nerede karşımıza çıkacakları belli olmuyor
Ziyarette, Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER