Şehit ateşi Yığılca´ya düştü

Şehit ateşi Düzceye düştü

Şehit ateşi Yığılca´ya düştü
Diyarbakır Silvanda bir baraj inşaatında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 22 yaşındaki Astsubay Metin Uysalın Düzcedeki evine acı haber ulaştırıldı. Şehidin 3 ay önce nişanlandığı öğrenildi.
Silvanda baraj inşaatında çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Metin Uysalın Düzce Yığılcadaki baba ocağına acı haber verildi. Sivasta görev yaptığı sırada geçici görev için gittiği Diyarbakırda şehit düşen Uysalın şehadet haberinin verildiği baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Kısa bir süre önce Diyarbakırda göreve başlayan Meyin Uysalın 3 ay önce nişanlandığı öğrenildi.
Silvanda şehit düşen Metin Uysalın acı haberini alan amcası Sezai Uysal, şehit Metin Uysalın kısa bir süre önce Diyarbakıra göreve gittiğini dile getirerek, Acımız büyük ama vatan sağ olsun dedi.
Şehit haberinin alınmasının üzerine şehit evine taziye ziyareti gerçekleştiren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ise Acımız büyük, şehidimiz bekliyoruz. Şehidimizin şehadet haberi baba ocağına ve ilçemize ateş düşürmüştür. Bütün hazırlıklarımızı yaptık, şehidimizi bekliyoruz. Daha yeni demokrasi sınavından çıktık. Darbecilerle mücadelemiz hala devam ederken, terörün başka bir kahpeliğine şehit oldu. Biz aileye elimizden gelen her desteği vereceğiz. Başımız sağ olsun dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER