ŞEHİT MÜCAHİT ÇOŞKUN ANISINA İFTAR

ŞEHİT MÜCAHİT ÇOŞKUN ANISINA İFTAR
gundemeregli.com-
Alaplı ilçesinde Afyonkarahisar da 5 Eylül 2012 tarihinde askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden biri olan Onbaşı Mücahit Coşkun anısına iftar yemeği düzenlendi.
Alaplı Çay Bahçesi tesislerinde verilen iftar yemeğine Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Emre Balci, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, protokol eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Kent Konseyi Başkanı Mustafa Öztürk, Alaplı Çatak Köyü Muhtarı Ramis Karakaya, şehit Mücahit Coşkun´un babası Şeref Coşkun, kardeşleri, eşi Elif Coşkun, yakınları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı
İftar yemeğinde konuşan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, iftarı düzenleyen şehit Mücahit Coşkun´un babası Şeref Coşkun, kardeşleri, ve şehit eşi Elif Coşkun’a teşekkür etti.
Şehit Mücahit Coşkun’a Allah’tan rahmet ve ailesine sabır ve metanet dileyen Ayyıldız, “Öncelikle hepinize afiyet olsun, rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin, Ramazan ayınız mübarek olsun, rabbim hayırlısı ile bayrama erişmemizi nasip eylesin, bu anlamda hem orucumuzu hem de ibadetlerimizi kabul eylesin, bu akşam şehidimizin anısına düzenlenen iftar yemeğinde bulunuyoruz. Rabbim şehidimize de gani gani rahmet eylesin ve şefaatine de bizlere nasip eylesin, bu vesile bu iftarı düzenleyen şehidimizin babası Şeref Coşkun ve eşi Elif Çoşkun’dan Allah razı olsun, rabbim onlara ve bizlere acı, keder elem göstermesin, mutluluk ve huzur versin, inşallah kendileri hayatta oldukları müddetçe güzel şeylere vesile olsunlar. Hem kendileri mutlu olsunlar hem de etrafındakileri mutlu etsinler diyorum. Rabbim şehidimizin bir anlamda manevi huzurunda verilen iftarı da kabul etsin, ben bu iftarda sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur duydum. Güzel insanların bu tip güzelliklerde beraber olmak bizlere de mutluluk veriyor. Sebep olanlardan Allah razı olsun, şehidimizi hayır ve hasenatla anıyoruz. Rabbim bir an önce dediğim gibi ‘Onlara ölüler demeyin onlar bilakis yaşıyorlar’ emri gereğince biz bizim bildiğimiz anlamda onlar bu güzelliği onlarda görüyorlar ve istifa ediyorlar. Rabbimiz tarafından da rızıklandırılıyorlar. Dolayısıyla şehidimizin bizlerden haberdar olduğunu biliyoruz. İnşallah bu güzelliklere sebep olan yakınlarının bizleri de o makamlarda anarlar diyoruz. Bizlerde onlardan istifade ederiz diyorum. Ben bu vesile ile bu iftarı düzenleyen şehidimizin babası Şeref Coşkun ve eşi Elif Çoşkun’dan büyüklerinden Allah razı olsun, şehidimize de gani gani rahmet eylesin yakınlarına sabırlar, metanet ve güzellikler nasip eylesin hepinizi muhabbet ile selamlıyor. Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.
şehit Mücahit Coşkun´un babası Şeref Coşkun da iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, “Hepiniz hoş geldiniz, bizi bugünde yalnız bırakmadınız. Yüce Allah’ım da ahrette de böyle birlik ve beraberlik içinde olmamızı nasip eder, hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.
Öte yandan iftar yemeğinde Şehit Mücahit Çoşkun’un 1.5 yaşındaki kızı Ayşe Çoşkun ilgi odağı oldu. Vali Erol Ayyıldız şehidin küçük kızını kucağına alarak bir süre sevdi.
İftar programı Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş’ın iftar duasının ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER