Şehit polisin cenazesi baba ocağında

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Çağdaş Arslan’ın cenazesi, Zonguldak’ın Beycuma beldesindeki baba ocağına getirildi.

Şehit polisin cenazesi baba ocağında
İHA-Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Çağdaş Arslan’ın cenazesi, Zonguldak’ın Beycuma beldesindeki baba ocağına getirildi. 
Şehit polis memuru Çağdaş Arslan’ın cenazesi, Saltukova’daki Zonguldak Havalimanı’ndan alınarak Zonguldak merkeze bağlı Beycuma beldesindeki evinin önüne getirildi. 23 yaşındaki Çağdaş Arslan’ın konvoy eşliğinde getirilen cenazesini tüm belde halkı ellerindeki Türk bayrakları ile karşıladı. Zonguldak Vali Vekili Hüseyin Ergi ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak da şehidin ailesini yalnız bırakmadı. Şehidin annesi Sibel ve babası Adnan Arslan’ın feryatları yürekleri dağlarken, polis mangası cenaze aracından aldıkları tabutu şehidin anneannesinin evinin önüne getirdi. Dev Türk bayrağı asılan ahşap evin önünde taziyeleri kabul eden ve fenalaşan aileye 112 ekipleri müdahale etti. Şehidin hemşirelik bölümünde okuyan kız kardeşi Çağla Arslan ise, başına taktığı ağabeyinin polis şapkası ile gazetecilere ağlarken görüntü almamaları konusunda ricada bulundu. 

BELDE HALKI CENAZE ARACININ PEŞİNDEN KOŞTU
Cenaze aracının sirenler eşliğinde beldeye girişi sırasında belde halkı taziye evine koştu. 3 bin 500 kişinin yaşadığı beldede evlere ve iş yerlerine Türk bayrakları asılarak yas ilan edildi. Feryatların yükseldiği Beycuma beldesinde bölge milletvekilleri de ailenin acısını paylaştı. Cenaze aracının peşinden koşan belde sakinleri, tabutu görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Bir süre evin önünde bekletilen şehidin naaşı, daha sonra Beycuma Merkez Camii Morgu’na götürüldü.


Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 06:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER