Şehit Polislerin isimleri kütüphanelerde yaşatılacak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 ortaokula yapılan kütüphanelere, terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan polislerin isimleri verildi. Mithatpaşa Pfizer 50´nci Yıl Ortaokulu´ndaki kütüphaneye ismi verilen şehit polis Çağdaş Arslan’ın annesi Sibel Arslan, gözyaşlarını tutamadı.

Şehit Polislerin isimleri kütüphanelerde yaşatılacak
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 ortaokula yapılan kütüphanelere, terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan polislerin isimleri verildi. Mithatpaşa Pfizer 50nci Yıl Ortaokulundaki kütüphaneye ismi verilen şehit polis Çağdaş Arslan’ın annesi Sibel Arslan, gözyaşlarını tutamadı. 

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün, Karaelmasın Çocukları Sevgi ve Bilgi ile Büyüyor projesi kapsamında 3 ortaokula kütüphane yapıldı. Mithatpaşa Pfizer 50nci Yıl Ortaokulunda düzenlenen açılışa şehit Çağdaş Arslanın babası Adnan Arslan, annesi Sibel Arslan, kız kardeşi Çağla Arslan ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak katıldı. Kurdele kesilmesinin ardından oğlunun duvardaki fotoğrafını görünce duygulanan anne Sibel Arslan, duygu dolu anlar yaşadı. Oğlu Arslan’ın çocukları çok sevdiğini ifade eden anne Arslan, O şimdi burada olsaydı çok mutlu olurdu. Sokakta gördüğü çocukları severdi, onlara harçlık verirdi. Parası yoksa başlarını okşar öyle gönderirdi. Mardinde polis araçlarını taşlarlarmış. Çağdaşın olduğu arabayı ve girdiği mahalleyi taşlamazlarmış dedi.

Karaelmasın Çocukları Sevgi ve Bilgi ile Büyüyor projesi kapsamında Mithatpaşa Pfizer 50nci Yıl Ortaokulundaki kütüphaneye 16 Eylül 2015 tarihinde Mardinin Nusaybin ilçesinde şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Çağdaş Arslan, Arslan Zeki Demirci Ortaokulundaki kütüphaneye geçen yıl 8 Eylülde Iğdırda şehit olan polis memuru 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci, Asma Ortaokulundaki kütüphaneye ise geçen yıl 23 Temmuzda Diyarbakırın Yenişehir ilçesinde şehit edilen 37 yaşındaki Tansu Aydının isimleri verildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER