Şehit üsteğmenin annesine acı haber verildi

Şehit üsteğmenin annesine acı haber verildi

Şehit üsteğmenin annesine acı haber verildi
Diyarbakırın Silvan ilçesinde PKKlı teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit düşen Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncelin Zonguldakın Devrek ilçesinde yaşayan annesine acı haber verildi. 
Diyarbakırın Silvan ilçesi Kevser Tepe mevkiinde meydana gelen saldırıda şehit düşen 33 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncelin Zonguldakın Devrek ilçesinde oturan annesine acı haber verildi. Yıllar önce eşi Hasan Öncelden ayrıldığı öğrenilen anne Fikriye Saraça acı haberi Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve protokol üyeleri verdi. Devrek Belediyesi ekipleri evin önüne dev Türk bayrağı asarken, şehidin annesinin evinin balkonuna da Türk bayrağı asıldı.
Dört kardeşten biri olan 33 yaşındaki şehit üsteğmenin babası Hasan Öncelin İstanbulda, eşi Bahtıgül Öncelin Ankarada ikamet ettikleri öğrenildi. Şehidin eşine ve babasına da acı haberin verildiği öğrenildi. Şehidin Giresunda üniversitede okuyan bir kardeşinin ve Devrek ilçesinde ikamet eden annesi Fikriye Saraçın askeri yetkililerce Ankaraya götürüleceği belirtildi.
Şehidin naaşının Diyarbakırda düzenlenen askeri törenin ardından havayoluyla Ankaraya gönderileceği ve yarın öğlen namazının ardından eşinin isteği üzerine Ankarada toprağa verileceği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 06:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER