ŞEHRİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI KONUŞULDU

ŞEHRİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI KONUŞULDU

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli’yi yerel, adli, mülki, siyasi ve idari olarak yönetenlerin, Polisevinde Kaymakam İbrahim Çay’ın ev sahipliğinde bir masa etrafında toplanarak şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştukları belirtildi.

BİR MASA ETRAFINDA EREĞLİ’Yİ KONUŞTULAR

Polisevinde yapılan zirve toplantısında, Kaymakam İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıd. Albay Yalçın Enç, Başsavcı Sinan Temel, İlçe Emniyet Amiri Orhan Akgün, Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan bir araya gelerek şehrin sorunları ve çözüm önerilerini tartıştı.

ŞEHRİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI KONUŞULDU

Hafta sonu yapılan ve 4 saat süren yemekli zirve toplantısında, Ereğli’de hükümetin ve belediyenin yapılması planlanan muhtelif projeler üzerinde konuşulduğu, Erdemir’in kente verebileceklerinin masaya yatırıldığı, askeri personele TOKİ destekli konut yapılması gibi, güvenlik açısından mobesa meselesi ve adliye çalışanlarının lojmanlarının yeniden yapılandırılması gibi konuların ele alındığı belirtildi.

KARADENİZ EREĞLİ İÇİN ÖZLENEN BİR TABLO

Milletvekili Candan, Ereğli’nin ihtiyacı olan birlik ve beraberlik toplantısında bir masa etrafında şehir için güzel kararlar alınmasının bu şehir için özlenen bir tablo olduğu belirterek, “Bizim amacımız bu şehre ve halkımıza hizmet. Bunun içinde kurumlar arası diyalog ve uyum gerekli. Böyle olunca sorunlar kendiliğinden çözülebiliyor. Biz bunun temelini attık ve bu şekilde sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan bu tür toplantıların devam edeceği ve giderek genişletileceği belirtilirken, daha sonraki toplantılara Vali ve rektöründe katılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER