Şeker güven tazeledi

Kdz. Ereğli’de 2 adayın yarıştığı Milliyetçi Hareket Partisi 11.olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Şeker güven tazeledi

Kdz. Ereğli’de 2 adayın yarıştığı Milliyetçi Hareket Partisi 11.olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. 313 delegenin oy kullandığı ve kıran kırana geçen seçim sonucunda Mevcut Başkan Talat Şeker 182 oy alarak güven tazelerken, Sertan Kuzu 130 aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

Mavi organizasyonda gerçekleştirilen kongreye, MKYK Üyesi Kemal Haberal, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan, , Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz, Kadın Kolları ve partililer katıldı.

Kongre Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Kongre Divan Başkanlığına MKYK Üyesi Erkan Haberal, Divan Başkan yardımcılığına Mevlüde Yalçıner, Divan Üyeliğine Varol Demirköse seçildi. Ardından Faaliyet ve Mali raporlar okunarak İbra edildi.

MKYK Üyesi Erkan Haberal yaptığı açılış konuşması ile şunları söyledi; “Bugün ilk defa istisnai bir durum oldu, İlk defa 2 adaylı bir seçime giriyoruz,2 adaylı bir seçim olduğu için bir hatırlatma yapmak istiyorum, Hırsızların cirit attığı bu ülkede Ülkücü olmak zor, Milliyetçi olmak çok zor, Bu kadar zorluklar içinde yetişip Tük ülkücüsü olmuş siz değerli arkadaşlarımın büyüklerimin ağabeylerimin, kardeşlerimin,Türk gururu,Türklük coşkusu,Türk Milliyetçiliği ile yetinmeyip,Elini Taşının altına koyması,kendini görevli hissetmesi,bu vatan için görevli hissetmesi bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır,Hiçbir ülkücü diğer siyasi parti mensupları gibi bizim gözümüzde değil,Bugün Baktığımızda Türk Milliyetçilerinde baştan beri süre gelen şey önce vatan millet,önce vatan millet duygusu ile hareket eden vatandaşlarımıza bugün kendilerini önce partim,sonra ben diyen insanları kendilerini ifade etmeleri daha da zor,Bugün bu kongre salonunda bulunan arkadaşlarımın hepsi bu koltuklara oturmaya adaydır,Hepsi bu partideki koltukları hak etmiştir,Partimiz Demokratik bir partidir ama gelenekleri vardır,Etik anlayışı vardır,partimizin bir töresi vardır,Hepinizi saygıyla selamlıyorum Allah yar ve yardımcınız olsun “dedi.İlçe Başkan Adayları Sertan Kuzu ve Talat Şeker birer konuşma yaptı.Konuşmaların ardından Seçimlere gidildi.313 delegenin oy kullandığı seçimlerde 182 oy alan Talat Şeker Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Oldu.

Talat Şeker, Asil Üyeler: Ali Toprak, Asım Tazegül,Cevat Ön,Muhammet Ateş,Orhan Karbekiroğlu,Ercan Yalçın,Mustafa Köseoğlu,Hasan Kara,Zekeriye Demirtürk,Yakup Yıldırım,Muhammet Karakütük,Burak Günal,Şendoğan Yıldırım,Soner Mıcık,Mustafa Yılmaz,Murat Uğurlu,Batuhan Türk,Kemal Akgündüz

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
gürkan gürbağ
gürkan gürbağ - 9 yıl Önce

mhp ilçe başkanlığı seçimini talat seker kazanmamıstır secımı ıl baskanı hamdı ayanın zayıf delegelere baskısı sonucu sertan kuzu kaybetmıstır hamdı bey koltugunu dusunerek hareket etmıstır

SIRADAKİ HABER