Şeker ve Kuzu kongreyi değerlendirdi

11. Olağan Kongresini gerçekleştiren Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisinde yeniden Başkanlığa seçilerek güven tazeleyen mevcut Başkan Talat Şeker ve Seçimi az bir oy farkla kaybeden Sertan Kuzu gerçekleştirilen kongreyi değerlendirdi.

Şeker ve Kuzu kongreyi değerlendirdi

11. Olağan Kongresini gerçekleştiren Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisinde yeniden Başkanlığa seçilerek güven tazeleyen mevcut Başkan Talat Şeker ve Seçimi az bir oy farkla kaybeden Sertan Kuzu gerçekleştirilen kongreyi değerlendirdi.

Kongrenin yoğun katılımlı Birlik Beraberlik havasında geçtiğini belirten Şeker, “Milliyetçi Hareket Partisinin Ereğli’de var olduğunu ve var olmanın ötesinde hedefleri zorlayacak bir tablo ortaya koyduğunu dile getirdi.

Kongrenin Baştan sona demokratik havada geçtiğini belirten Başkan Adayı Kuzu  ise ,“Ne yazık ki belli sebeplerden dolayı kongreyi alamadık, çoğu arkadaşımız bize inanmadı, ama kongrede aldığımız oy ne kadar iyi çalıştığımızın bir göstergesidir” dedi.

24 Ocak’ta Cumartesi günü Mavi organizasyonda yoğun katılımla gerçekleştirilen Kdz. Ereğli Milliyet Hareket Partisi 11.Olağan kongresinde Yeniden Başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Talat Şeker ve Başkan Adayı Sertan Kuzu gazetemize yaptıkları açıklamada gerçekleştirilen kongreyi değerlendirdiler.

“ÖNEMLİ OLAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN AYAĞA KALKMASIDIR”

Heyecanın dorukta olduğu, Birlik beraberliğin zirveye çıktığı bir kongre gerçekleştirdiklerini dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker kongreyi şu şekilde değerlendirdi;“24 Ocak 2015 Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatımızın 11.olağan kongresini gerçekleştirdik, Halkımızın ve Ereğli kamuoyunun gördüğü gibi çok yoğun katılımlı heyecanın dorukta olduğu birlik beraberliğin zirveye çıktığı, Milliyetçi Hareket Partisinin Ereğli’de var olduğunu, ve var olmanın ötesinde bazı hedefleri zorlayacak bir tabloyu ortaya koyması bizleri hepimizi sevindirmiştir. Burada bizim kazanmamız yada kaybetmemiz bizlerin içerisinde problem olmayan şeylerdir, Önemli olan Milliyetçi Hareket Partisinin ayağa kalkmasıdır, Bugün Delegasyon Talat Şeker demiştir, Yarın başka bir şey diyebilir, Kişiler gelip geçicidir, Önemli olan bizler ülkücü teşkilatlarda almış olduğumuz terbiye teşkilatın devamlılığı ve bekasıdır. Bu noktada Kongremize katılarak  uzaktan  ve yakından gelen misafirlerimize bizlere oy veren vermeyen Delegasyonumuza ve yine İlçe Başkanı Seçilmemde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Ülküdaşlarıma bizlere teveccüh gösteren Ereğli halkına çok teşekkür ediyorum “dedi.

“KONGRE BAŞTAN SONA DEMOKRATİK HAVADA GEÇTİ”

Kongrenin Baştan sona Demokratik bir havada geçtiğini dile getiren Başkan Adayı Sertan Kuzu ise kongreyi şu şekilde değerlendirdi ;“Kongremiz Baştan sona demokratik havada geçti. Kongremize katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyoruz. Amacımız tabiî ki kongreyi almaktı, Ne yazık ki belli sebeplerden dolayı kongreyi alamadık, çoğu arkadaşımız bize inanmadı, ama kongrede aldığımız oy ne kadar iyi çalıştığımızın bir göstergesidir. Kongrede bizi sevindiren 2 olay var, Bütün küskünleri Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminde birleştirmemiz ve bu arkadaşlarımızın bu kongre sürecindeki çalışmaları inşallah 5 ay içerisinde genel seçim havasında çalışacaklarının göstergesidir. Kongrede bütün Asker delegeye rağmen Eş dost akraba delegelerine rağmen 130 oy almamdan İnşallah mevcut yönetim ders çıkarırda hatalarını anlayarak bu 5 ay sonra yapılacak olan kritik seçim de kendilerine biraz daha çeki düzen verip daha iyi çalışmalarını sağlar. Kongre çalışmalarında anekdotlar şunlar olmalı, Benim yönetimimde Eski yönetimden bir kişi bile yoktu, Delege seçimine katılan ve Delege yapan hiç kimse yok, Eğer Delege seçimine etkimiz olsaydı, Kendi Ailemden Soyadı Kuzu olan birilerini koyardık, Ama Allaha şükür hiçbir şekilde delege seçimine karışmadık, Riyakârlık yapmadık, Bir tavır hareketi olarak karşılarına çıktık, Kongre bitmiştir. Bundan sonra samimiyet göstergesidir, Elimizden gelen her şeyi partimiz için yapacağız ve daha iyi yerlere getireceğiz, Şu andan itibaren mevcut yönetime başarılar diliyorum, İnşallah genel seçimlerde ve Milliyetçi Hareket Partisini hak ettiği yerlere getirirler.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER