Semiz, Gülüç halkına teşekkür etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı A.Tarık Semiz, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Gülüç Halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Semiz, Gülüç halkına teşekkür etti

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı A.Tarık Semiz, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Gülüç Halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Semiz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1200 Seçmenin sandık başına gitmeyerek oy kullanmamasına rağmen Gülüç’ te Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu’ nun Önde çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek şunları söyledi;” Neredeyse %25 kullanılmayan oy var. Ama buna rağmen Ereğli bölgesinde Çatı Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’ nun önde çıktığı tek belde Gülüç’ tür. Buda bizler için mutluluk verici, Her ne kadar ülke genelinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan önde olsa bile Gülüç için iyi bir sonuç, Gülüç Halkımıza desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkür ediyor, Halkımızın iradesine saygı duyuyoruz, Bu vesile ile yeni seçilen 12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER