Sendika , üyelerine yönelik sağlık hizmeti anlaşması yaptı

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’nin, üyelerine yönelik yeni bir sağlık hizmeti anlaşması imzaladığı bildirildi.

Sendika , üyelerine yönelik sağlık hizmeti anlaşması yaptı

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’nin, üyelerine yönelik yeni bir sağlık hizmeti anlaşması imzaladığı bildirildi.

Sendikanın resmi internet sitesi “turkmetalkdzeregli.org”da yer alan habere göre, İlçedeki Özel Ereğli Avrupagöz Tıp Merkezi Ereğli Şube yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonuç verdi.

Türk Metal’in, aile kavramını da ön plana çıkaran ve sağlığa büyük önem veren sendikal anlayışa sahip olduğunu savunan Odabaş, şunları kaydetti:

“Türk Metal anlayışını aynı şekilde uyguladığımız Ereğli’de de gerek üyemiz işçilerin gerekse ailelelerinin yaşam koşullarında da en iyi olanaklara sahip olmalarını arzuluyoruz. Bu kapsamda; eğitim dalında TED ile yaptığımız görüşmelerle her yıl Erdemir çalışanlarımızın çocuklarına ücretsiz kurs verdiriyoruz. Yine çocuklarımızın yabancı dillerini geliştirebilmeleri için Amerikan Kültür Okulu ile özel anlaşma yaptık Ertaş Sürücü Kursu ile yaptığımız anlaşma sayesinde de gerek üyelerimizin, gerekse eş ve çocuklarının ehliyet alabilmeleride indirimli uygulamaya gidildi.

İnsan yaşamında ayrı yeri olan sağlıkta ise önce Echomar Hastanesi ile yaptığımız protokol kapsamında Erdemir çalışanlarının özel sağlık hizmeti almasını sağladık. Bugün de, Türkiye’de bir çok şubesi olan Avrupagöz Tıp Merkezi yetkilileri ile yeni bir anlaşmaya ima atıyoruz. Bu anlaşmanın da üyelerimize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Avrupagöz Tıp Merkezi İdari İşler Müdürü Kemal Acar da, Türk Metal ile böyle önemli bir protokol imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Acar, yapılan anlaşmanın, Ülke genelindeki Avrupagöz Tıp Merkezlerinde geçerli olduğunu kaydetti.

Anlaşma kapsamından, Türk Metal üyeleri ile sendika bünyesindeki kuruluşlarda (METAL-KOOP gibi), Erdemir, Ersem ve Ümran Boru’da çalışan personel, anne, baba, eş ve bakmakla yükümlü oldukları çocukları Özel Ereğli Avrupa Göz Tıp Merkezi’ndeki özel sağlık hizmetinden yararlanabilecekler.

Konuşmaların ardından, Odabaş ile Acar, hazırlanan protokolü imza altına aldılar. İmza töreninde Türk Metal Şube Sekreteri Metin Ercan, Avrupa Göz Tıp Merkezi Ereğli Şubesi Kurumsal pazarlama Sorumlusu Nurhan Çakır da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER