Şenlik hazırlıkları başladı

Şenlik hazırlıkları başladı

Şenlik hazırlıkları başladı


Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ödüllü projelerindenbiri olan TÜBİTAK,  İlçe Milli EğitimMüdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği ve bu yıl3.sü gerçekleşecek Kdz. Ereğli Bilim Şenliği’nin proje toplantısı Kdz. EreğliBelediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü toplantı salonundagerçekleştirildi.

Kültür ve Sosyal İşlerMüdürü Muhammet Ali Ateş’in başkanlığında yapılan toplantıya Proje KoordinatörüErsin Kaya, Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, BEÜ Meslek Yüksek Okulu,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi, Merkez Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, BEÜ Eğitim Fakültesi,Kandilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatice Erdem Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesi temsilcileri katıldı.

Mayıs ayının 3. haftası“Çevre ve Enerji Verimliliği” temasıyla gerçekleşecek olan “ Kdz. Ereğli BilimŞenliği” projesi ile öğrencilerin bu tema başlığı altında özgüvenle çalışarakbilime olan ilgilerinin artması hedefleniyor.

Proje kapsamında geridönüşüm, yenilenebilir enerji üretimi ve çevre bilincine uygun çalışmalarla anatemaya uygun projeler üretilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER