Silahlı kavga, ilanlı kavgaya dönüştü

Ereğli´de aralarında alacak verecek davası yüzünden Ş.D. isimli işadamının silahla Ahmet Büyükemirusta’yı boğazından yaralamasının ardından iki iş adamı şimdide ilanlar yoluyla kavgalarını sürdürüyor.

Silahlı kavga, ilanlı kavgaya dönüştü
gundemeregli.com
-Ereğli´de aralarında alacak verecek davası yüzünden Ş.D. isimli işadamının silahla Ahmet Büyükemirusta’yı boğazından yaralamasının ardından iki iş adamı şimdide ilanlar yoluyla kavgalarını sürdürüyor.
Kdz. Ereğli´de 1 Ağustos Cuma günü Sanayici Ahmet Büyükemirusta aralarında alacak verecek meselesi bulunan işadamı Ş.D. tarafından cami avlusunda silahla ateş edilerek boğazından yaralanmıştı. Olaydan sonra Ş.D. kayıplara karışırken, yaralanan Sanayici Ahmet Büyükemirusta ise halen hastanede tedavi altında tutuluyor. Hayati tehlikeyi atlatan Ahmet Büyükemirusta, yerel gazetelere ilan vererek önce tedavisini sağlayan hastane ile sağlık personeli ve kendisine destek olanlara teşekkür etti. Büyükemirusta teşekkür ilanının son kısmında ise kendisini vuran işadamı Ş.D.’ye mesaj gönderdi. Büyükemirusta Ş.D.’ye hitaben yayınladığı mesajında, “Böyle acı olay sonrası dostlarımın, arkadaşlarımın, yakınlarımın, tanıyan-tanımayan çok sayıda vatandaşımızın ilgisine ve iyi dileklerine mazhar oldum. Ben ölmedim, adeta yeniden doğdum. Ama sen dünyada ve ahirette vicdanınla baş başa kalacaksın. Belki de bir değil bin kez öleceksin. Bu yaptığının yanına kar kalmayacağını, yüce adaletin er geç seni bularak gerekli cezayı vereceğine inancım sonsuzdur. Ben her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti hakimlerine, savcılarına, polisimize, jandarmamıza güveniyorum diye yazdı.
Yerel gazetelerde yayınlanan bu ilanın hemen ardından şehir merkezindeki billboardlara bu sefer işadamı Ş.D.’nin resmi ve mesajı asıldı. Halen firari olan işadamı Ş.D. mesajında “Kul hakkı yemedi, çocuklarına da yedirmedi şeklindeki yazı yer aldı.
Polis ekipleri olaydan sonra kaçan Ş.D.’yi bulmak için çalışmalarını sürdürürken, iki işadamı arasındaki silahlı kavga da ilan savaşına döndü.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2014, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER