Sıra o cadde ve sokaklarda..

Sıra o cadde ve sokaklarda..

Sıra o cadde ve sokaklarda..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarında yapılan çalışmaların ardından, şehrin önemli 4 ayrı ana cadde ve sokağında da incelemelerde bulunarak, kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmaları yapılması talimatını verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesinde incelemelerdebulundu.

Belediyenin Şehit Ömer Halisdemir Bulvarında yaptığıçalışmaların ardından, cadde ve sokak düzenlemeleri çalışmalarına devamedeceklerini belirten Başkan Hüseyin Uysal, Erdemir Caddesi, Suphi KonakCaddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesini gezdi.

KALDIRIMDÜZENLEME, AYDINLATMA, ARDINDAN ASFALT DÖKÜLECEK..

Başkan Hüseyin Uysal, cadde ve sokak çalışmalarında görevalacak müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Hüseyin Ağlarile ilgili teknik personelin de bulunduğu incelemelerde, kaldırım düzenleme veaydınlatma çalışmalarının bir an evvel başlaması talimatını verdi.

İncelemeler sırasında vatandaşların taleplerini de dinleyenBaşkan Hüseyin Uysal, “Şehit Ömer Halisdemir bulvarında yaptığımız çalışmalarhalkımız tarafından beğenildi. Memnuniyetlerini sürekli alıyoruz. Benzerçalışmaları Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahimEfe Caddesinde de yapacağız. Daha önce cadde ve sokak düzenlemeleri kapsamındaHatip Sokak, Unpazarı, Kaneriağzı ve Adidas arkasında çalışma yaptık” dedi.

Kaneriağzı ve orta Cami bölgesinde yakında su hattı çalışmasıbaşlayacağını da belirten Başkan Uysal; “Süleymanbeyler Arıtma tesislerindenKepez bölgesinden yayılarak ilçemize vereceğimiz suyun hattını, Kirmanlıdeposuna ulaştırmak için kaneriağzı ve orta cami bölgesinde yakında bir suhattı çalışması yapacağız. Burada yapacağımız cadde ve sokak düzenlemesiçalışmasına su hattı çalışmamızdan sonra başlayacağız. 4 ana caddemizdekikaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını 2017 yılı içinde tamamlamayıhedefliyoruz. Ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER