Siyasete ara verdi,Basına rica etti

Kdz. Ereğli İlçesinde 6 Aralık’ta yapılan CHP İlçe Kongresini 48 oy farkla kaybeden Yaşar Balcı, kısa süreliğine Siyasete ara verdiğini duyurdu.

Siyasete ara verdi,Basına rica etti
Kdz. Ereğli İlçesinde 6 Aralık’ta yapılan CHP İlçe Kongresini 48 oy farkla kaybeden Yaşar Balcı yaptığı yazılı açıklama ile kısa süreliğine Siyasete ara verdiğini duyurarak,Basın Mensuplarından, mesleki haberleri hariç,diğer siyasi haberlerinin bilgisi dışında yapılmamasını istedi.
Balcı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Uzun süreden bu yana siyasi yaşamımın her anında yerel basın mensupları, siz dost ve arkadaşlarımızla hep beraber olduk.Bazen iyi anılarımız, bazen kötü anılarımız oldu. 6 Aralık ta yapılan ilçe kongresinde ilçe başkanlığını yeni bir arkadaşımız kazandı.Başta ben olmak üzere tüm CHP’lilerin, yeni yönetime destek olmak gibi zorunluluğumuz vardır. Önümüzdeki 4 yıl içerisindeHerhangi bir seçim çalışması olmayacağından, kendim Yaşar Balcı olarak siyasetin biraz gerisinde kalmak istiyorum. Sorumlu olduğum 5 kişinin ekmek yediği Mali Müşavirlik mesleğimi icraya devam edeceğim.Sizlerden ricam, bu süreçte bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. 31.12.21015 yani bu yılbaşı dâhil olmak üzere yazılı ve görsel Medyalarınızdan en az 1-2 yıl içerisinde mesleki olarak haberlerim hariç siyasi olarak bayram ve diğer önemli günlerde haberim ve onayım olmadan siyasi ilan ve reklam yapılmamasını haseten rica ediyorum. En az 2 yıl siyasi olarak öne çıkmamam gerekiyor ki yeni yönetimdeki arkadaşlarımız daha rahat çalışsınlar. Çünkü onların başarısı, CHP’nin başarısı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, sevdiklerinizle nice sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER