SLOGAN YARIŞMASINDA BİRİNCİLER BELLİ OLDU

SLOGAN YARIŞMASINDA BİRİNCİLER BELLİ OLDU

gundemeregli.com-Kdz Ereğli 20. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde slogan yarışmasında birinci olanlara ödülleri verildi.

Ereğli Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen 20. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapılan slogan yarışmasında birinci olanlara ödülleri verildi. Musa’nın Yeri Ereğli Plaj Restaurant Ereğli Belediyesinin destekleri ile gerçekleştirilen yemeğe, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, CHP Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayları Nezih Anıl, Kemal Özer, Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Çetin Eser,Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Daire Müdürleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Slagon yarışmalarında birinci olanlar “Sevgi” dalında Mehmet Can Ceylan, Emircan Tepecik, Münire Başçicek, “Barış” dalında Mahir Kara, Kamil Tepecik ve Hatice Kaçar, “Dostluk “dalında Metin Avcı, Tunahan Şenol, Niyazi Kocaman ve “Mansiyon” dalında Vahit Budak birinci olarak ödülleri takdim edildi.

Yapılan gecede Posbıyık ile Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay davetlilere hitaben birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER