SONUNDA GELDİ! KARTPOSTALLIK KAR MANZARALARI

Sosyal Medya aracılığı ile pek çok kişi bölgesinden kar manzaralarını takipçileri ile paylaşırken ilginç karelerin objektiflere yansıdığı görüldü

SONUNDA GELDİ! KARTPOSTALLIK KAR MANZARALARI
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-Ereğli ve Alaplı’yı etkisi altına alan kar yağışı kartpostallık görüntüler oluşturdu. Sosyal Medya aracılığı ile pek çok kişi bölgesinden kar manzaralarını takipçileri ile paylaşırken ilginç karelerin objektiflere yansıdığı görüldü.

10 ARALIK’A DİKKAT

Meteorolojik verilere göre, 10 Aralık Salı günü Türkiye´nin kuzeybatı kesimlerinin Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk hava ve kar yağışının etkisine girmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının Pazar günü ülke genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı, bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor. Soğuk hava, kar yağışı, kuzey ve batı kesimlerde beklenen fırtına, iç ve doğu bölgeler başta olmak üzere ülke genelinde etkili olacak buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
   Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz, Marmara´nın doğusunda yoğun kar yağışı bekleniyor.
   
   KAR UYARISI!!!
   Hafta başından itibaren ise Batı Karadeniz ve Marmara´nın doğusunda, yoğun kar yağışı bekleniyor. Kuzeybatı kesimlerdeki yağışların, karayel fırtınası ve ani sıcaklık düşüşü ile kar yağışına dönüşeceği belirtilerek, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Bolu, Bursa ve Bilecik illeri başta olmak üzere Batı Karadeniz ve Marmara´nın doğusunda yer yer yoğun kar yağışı görüleceği kaydedildi.
   Açıklamada, buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar gibi, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2013, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER