Stardı Amasya´dan verdi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Amasya ve Çorum illerinde AK Partili Belediye Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Stardı Amasya´dan verdi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Amasya ve Çorum illerinde AK Partili Belediye Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Ulupınar, startı Amasya’dan verdi.
AK Parti 3. Bölgeden Sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ulupınar, 13. İlden sorumlu olduğu bölgelerinde gerçekleştirecek istişare ve değerlendirme toplantılarının startını Amasya’dan vererek, Amasya ilinde bulunan AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Amasya ili Yerel Yönetimler toplantısı Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir,AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Yerel Yönetimler Başkanı Zeki Eraslan, Suluova İlçe Başkanı Fatih Üçok, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, Hamamönü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş ve Ziyaret Belde Belediye Başkanı Mehmet Uyanık’ın katılımları ile gerçekleştirildi.
Özcan Ulupınar toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında:”AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak yaptığımız çalışmalarımız doğrultusunda 13 ilden sorumlu olduğum 3. Bölgedeki istişare ve değerlendirme toplantılarımızın startını Amasya’dan başlattık. Amasya ilimizin tarihte önemli yeri bulunmaktadır. Burada alınan kararlar her zaman geleceğimizi aydınlatmış ve yön vermiştir. Önümüzdeki günlerde Sayın Başbakanımız ın Başkanlığında 33 Belediye Başkanlarımızın katılımları ile Amasya ilimizde değerlendirme ve istişare toplantımızı yapacağız.
Amasya ilimizde AK Partili belediye başkalarımızla yaptığımız toplantıda karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunduk. AK Partili Belediye Başkanları olarak Belediye Başkanlarımızın yerelde yapması gereken çalışmalar hakkında bilgilendirdik.Partimizin amacı Halka Hizmet, Hakka hizmettir.Bu anlayış ile her zaman çalıştık ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bunun için hizmet yerelde başlar diyoruz ve o bilinçle çok çalışıyoruz. Amasya ilimizdeki Belediye başkanlarımızdan yaptıkları projeler hakkında bilgi aldım.Bu projeleri gerçekleştirirken karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları üzerinde karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Amasya ilimizde güzel projelere imza atıldığını gördüm.Bu güzel başarılı projelerde emeği geçen bütün Belediye Başkanlarımızı kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. ”dedi.
Ulupınar’ın, ikinci durağı ÇORUM oldu.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Amasya’da gerçekleştirdiği toplantının ardından Çorum iline geçti.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, parti binası önünde İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Partili Belediye Başkanları ve yöneticiler tarafından karşılandı..
Çorum’da gerçekleştirilen toplantıya Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti Çorum Yerel Yönetimler Başkanımız Eyüp Arslan, İl Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü, Alaca Belediye Başkanımız Muzaffer Esat Alaz, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve İl genel meclis üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar Çorum ilinde gerçekleştirdiği toplantı sonrasında yaptığı açıklamada:”Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başta olmak üzere AK Partili Belediye Başkanlarımızdan yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldım.Onların Belediye olarak yaşamış oldukları sorunlarını dinleyip, çözüm yolları üzerine konuştuk. Kendilerine her zaman yanlarında olacağımızı ilettim. Belediye Başkanlarımızın sorunlarını partimizin ilgili birimlerine ileteceğimizi kendilerine belirttim. Belediye Başkanlarımızın başarılı çalışmaları ile bizler her zaman gurur duyduk. Bazı belediye Başkanlarımızın Belediyelerinde ikinci ve üçüncü dönemi olması bunun en büyük göstergesidir. Kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER