SU KUYUSU CAN ALDI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Bartın´da tarlalarında bulunan 10 metrelik su kuyusunu temizlemek isteyen baba oğul, kuyuda bulunan gazdan zehirlenerek hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı.

SU KUYUSU CAN ALDI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI
gundemeregli.com-
Edinilen bilgilere göre, olay Bartın merkeze bağlı Çukurbük köyünde saat 12.10 sıralarında meydana geldi.
Çukurbük köyünde Ahmet Köroğlu (63) ve oğlu Hüseyin Köroğlu (38) bahçelerinde bulunan tek katlı oda içerisindeki su kuyusunu dibini temizlemek için merdiven yardımıyla kuyuya indi. Kuyuda çalıştırdıkları motorla temizlik yapmaya başlayan baba oğul, egzozdan çıkan ve kuyuda bulanan gazdan zehirlendi. Akrabalarını kurtarmak için kuyuya inen Hüseyin Seccan da (31) gazdan etkilendi. Köylülerden yardım isteyen Seccan, kuyudan yaralı olarak kurtarıldı. Köylülerin olayı jandarma ve 112´ye haber vermelerinin ardından, olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri, 2 saatlik çalışma sonucu baba ve oğulun cesetlerini kuyudan çıkardı. Köylüler tarafından kurtarılan Hüseyin Seccan da olay yerine gelen ambulansla Bartın Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.
Olayı haber alan baba oğulun yakınları sinir krizleri geçirdi. Savcının yaptığı incelemenin ardından baba ve oğlun cenazeleri Bartın Devlet Hastanesi morguna oradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Gazdan etkilenen Hüseyin Seccan ise yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER