SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ,KÖYLÜLER 2. BAYRAMI YAŞIYOR

Yaraşlı Yörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık, Elektrik borcu yüzünden 3 yıldır taşıma suyla ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Yaraşlı Yörük Köyü’nün sularının açıldığını söyledi.

SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ,KÖYLÜLER 2. BAYRAMI YAŞIYOR

gundemeregli.com-Yaraşlı Yörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık, Elektrik borcu yüzünden 3 yıldır taşıma suyla ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Yaraşlı Yörük Köyü’nün sularının açıldığını söyledi.

3 yıldır taşıma suyla ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Yaraşlı Yörük köyü’nün suları açıldı. Vatandaş 2. Bayramını yaşıyor.

Elektrik borcu yüzünden 3 yıldır taşıma suyla ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Yaraşlı Yörük Köyü’nün sularının açıldığını belirten Köy Muhtarı İbrahim Çalık, Enerji-sa’ya olan borcun Anaparasını kredi çekerek ödediklerini, Enerji-sa tarafından faizlerde indirim kolaylığını sağlandığını belirterek, Bugün itibari ile Köyümüzün su sorunu çözüldü. Artık tüm evlerin suları akıyor. Enerji-sa’ ya olan borcumuzun anaparasını kredi çekerek ödedik, Enerji-sa’ da sağolun faizlerde indirim kolaylığı sağladı. Vatandaşlarımız şu an 2. Bayramı yaşıyor. Ben bu vesile ile bizlere bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER