SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR…

SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR…

gundemeregli.com-Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ak Parti Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Candan, Gümeli Beldesinde yapılacak olan barajınİlçenin 70 yıllık su ihtiyacını karşılayacağını söyledi.Alaplı-Mollabey alternatif yol proje çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Candan, şunları söyledi.

“Alaplı Gümeli Beldesinde yapılacak olan baraj ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İtiraz süresi doldu önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılarak çalışmalar başlanacak ve İlçenin 70 yıllık su problemi çözülmüş olacak. Alaplı-Mollabey alternatif yol çalışmalarında ise birinci etap çalışmaları önümüzdeki günlerde başlanacak. Mevcut yol ulaşım yükünü artık kaldırmıyor. Onun için alternatif yolun şart olduğunu düşünüyoruz. Yolumuz tamamlandığı zaman İlçeile 50 civarında köye ulaşım daha kısa ve daha rahat bir şekilde sağlanmış olacak. İlçemizle ilgi devam eden projelerimiz var biz bu projelerin Ankara’datakipçisiyiz.”

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da, İlçemizde önümüzdeki aylar devam eden projelerin başlanacağını belirterek, “Milletvekilimiz, Gümeli Beldesinde yapılacak olan baraj ve 1 etap çalışmalarına başlanacak olan Alaplı-Mollabey alternatif yol çalışmaları hakkında teşkilatımıza bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde aylarda İlçemizde çok önemli çalışmalar olacak. Milletvekilimize İlçemize verdiği destek ver katkılarından dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER