Sucu, aday adaylığını açıkladı

AK Parti’den 7 Haziran Genel seçimleri için Aday Adaylığını açıklayan, AK Parti Kdz. Ereğli Eski Teşkilat Başkanı Zafer Sucu,7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin Ülke açısından çok önemli olduğuna ifade etti.

Sucu, aday adaylığını açıkladı

 
AK Parti’den 7 Haziran Genel seçimleri için Aday Adaylığını açıklayan, AK Parti Kdz. Ereğli Eski Teşkilat Başkanı Zafer Sucu,7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin Ülke açısından çok önemli olduğuna ifade etti.

7 Haziranda gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerde Milletvekili olabilmek için Aday adaylığını açıklayan AK Parti Kdz. Ereğli Eski Teşkilat Başkanı Zafer Sucu şunları söyledi;

“7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel seçimler için gönül verdiğim Ak Parti’den Zonguldak Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu 18 Şubat itibari ile yapmış bulunmaktayım, Bu önemli ve özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada AK Parti kurulduğu günden beri Emeği geçen birçok dostumuz teşkilat mensubumuzun seçilmiş olan meclis üyelerimizin ve Başkanlarımızın birlik, beraberlik içinde bizimle olmalarından çok mutlu oldum. Bugüne kadar olduğu gibi 7 Haziran Ülkemizin sınıf atlaması için çok önemli bir seçim, Başkanlık seçimine geçmek ve anayasa değişlikliği yapması gerekiyor. Bunun bilincinde ve sorumluluğunda bu göreve talip oldum. Bugüne kadar olduğu gibi şimdide bizleri bir araya getiren şey güzel ülkemize olan sevgimiz Zonguldak’ta ikamet eden insanlarımıza olan muhabbetimiz ve hizmet etme aşkıdır. Peygamber efendimizi (S.A.V)’in ifadesiyle “İnsanların Hayırlısı, İnsanlığa Hizmeti dokunandır “sözü bizlere rehber olmuş bu aşk ve sevgiyle bu göreve talip olduğumuzu siz değerli basın mensupları ve misafirlerimizle paylaşmaktan onur duyuyorum. Katılımlarınızdan dolayı minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu göreve hangi arkadaşımız talip olursa da bizlere görev verilse de verilmese de birlik ve beraberlik içinde davamız için çalışmaya sonuna kadar devam edeceğimi ifade etmek isterim” dedi.

“BU DAVA KUTLU BİR DAVADIR”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ise, Sucu’ nun Aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi; “Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda 10 Şubat’ta başlayan ve 20 Şubat Saat:17.00’de bitecek olan Aday adaylığı başvuru süreleri başlamış bulunmaktadır. Bugünde onlardan ilkini Aday Adayımız birlikte çalıştığımız ve bundan önce birlikte hizmet ettiğimiz Zafer Sucu abimizin Milletvekili Aday adayı olmasından dolayı’ da son derece mutluluk içerindeyiz, 30 Mart ve 10 Ağustos’ta yapılan seçimlerde almış olduğumuz başarıyı bu seçimde de yakalamak zorundayız, Bu dava kutlu bir davadır. Tekrar aday adayı abimizin adaylığının hayırlara vesile olmasını diliyor. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum “dedi.

Parti Binasında gerçekleştirilen açıklamaya, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İlçe Yöneticileri, Eski belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER