SUCUKLU YUMURTA CİNAYETİ DAVASI BAŞLADI

Bir restoranda sipariş verilen sucuklu yumurtanın az gelmesi üzerine çıkan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olmaktan tutuklanan garsonun yargılanmasına başlandı.

SUCUKLU YUMURTA CİNAYETİ DAVASI BAŞLADI
gundemeregli.com-Zonguldak’ta bir restoranda sipariş verilen sucuklu yumurtanın az gelmesi üzerine çıkan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak ölümüne neden olmaktan tutuklanan garsonun yargılanmasına başlandı. 

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık Tayfun E., müşteki sanık Gökhan M. ile mağdur sanık Fatih K., hayatını kaybeden Serkan Arslan’ın ailesi hazır bulundu. Olay günü lokantada garsonluk yapan 19 yaşındaki sanık Tayfun E., olayı anlattı. Yaşadıklarından pişmanlık duyduğunu ifade eden Tayfun E., Serkan Arslan’ın ailesinden de af diledi. Silah kullanmayı bile televizyondan izleyerek öğrendiğini söyleyen Tayfun E., “Yaşamış olduğum olaydan dolayı pişmanım. Rahmetli ve yanında gelen arkadaşları lokantaya gelerek yemek istedi. Yemekleri verdim. Üç porsiyon sucuklu yumurta istediler. Önden çorba içtiler. Ardından iki porsiyon sucuklu yumurta verildi. Bunun az olduğunu söylediler. Az yemeğe fazla para istediğimizi söylediler. Biz de personel olarak karşılık vermedik. Lokantada bulunan diğer kişiler Cemil A. ve Durdu A. ile aralarında tartışma yaşandı. Biz onları ayırdık. Ben ölen Serkan Arslan’ın omzuna silahın kabzası ile vurdum. O sırada silah patladı. Olayın buraya gelmesini asla istemezdim. Böyle olacağını bilsem silah almazdım. Vicdan azabı çekiyorum, af diliyorum. İlk tartışma bittikten sonra izin alıp eve gitmek için hazırlandım. Çekmeceden silahı alıp belime taktım. İlk ifadelerimde silahın işyerine ait olduğunu söylersem bana bir şey olmaz diye düşündüm. Silahı kullanmayı kimseden öğrenmedim. Televizyondan izledim” dedi. 

Müşteki sanık Gökhan M. ise, “Biz oraya üç arkadaş gittik. Üç kişi çorba ve birer porsiyon sucuklu yumurta istedik. Bizimle ilgilenen başka bir garsondu. Sucuklu yumurta az geldi. Garson ise ‘Az geldiyse tekrar getiririz’ dedi. Arka masadan biri kasadaki kişinin yanına gitti. Bunlar ne diyor diye söyledi. Sonra yerine geçerken bize küfür etti. Başka bir kişi masamıza geldi. O da tartışma yaptı. Bizimle birlikte bulunan arkadaşımız Emrah hesabı ödemek istedi. Kalkarken Cemil A. bize küfür etti. Garsonlar engelledi. Dışarı çıkmak istedik. Durdu A., Emrah arkadaşımızı itiyordu. Bizi ilkten dışarıya çıkartmadılar. Ardından dışarıya çıktık. Erol Y. isimli şahıs Emrah arkadaşımıza çekiç salladı. Emrah’ın burnuna geldi. Biz tartışmaların ardından arabamızı alıp gitmek istedik. Arabaya doğru ilerlediğimizde Serkan arkamızdaydı. Silah sesi geldi. Baktık Serkan vurulmuştu” diye konuştu. 

Duruşmada mağdur sanık Fatih K.’nın da ifadesi alındı. Davaya katılma talebi kabul edilen Serkan Arslan’ın anne ve babası, “Sonuna kadar adalet yerini bulsun” dediler. 

Duruşma, eksik işlemlerin tamamlanması için 23 Eylül 2014 tarihine ertelendi. Tutuklu sanık Tayfun E.’nin tutukluluk halinin ise devamına karar verildi.

Olay, 26 Ekim 2013 tarihinde Bakacakkadı beldesindeki bir lokantada meydana geldi. İddialara göre lokantaya giden Serkan Arslan ve iki arkadaşı, çorbanın yanı sıra sucuklu yumurta siparişi verdi. Sucuklu yumurtanın az gelmesi üzerine garsonlara durumu bildiren üç arkadaş ile lokantada bulunan diğer kişiler arasında tartışma çıktı. İddialara göre tartışmanın büyümesi üzerine lokantada garson olarak çalışan 19 yaşındaki Tayfun E.’nin elindeki silahtan çıkan kurşun Serkan Arslan’ın başına isabet etti. Arslan, olay yerinde hayatını kaybetti.
Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER