Suriyeli kadına kocasından şiddet iddiası

Ereğli ´de yaşayan Suriyeli sığınmacı kadın kocasından gördüğü şiddet sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadın “Banyoda düştüm” diyerek kocasından şikayetçi olmadı.

Suriyeli kadına kocasından şiddet iddiası
İHA-Ereğli ´de yaşayan Suriyeli sığınmacı kadın kocasından gördüğü şiddet sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadın “Banyoda düştüm” diyerek kocasından şikayetçi olmadı.
Olay, Müftü Mahallesi Cihat Özgül Sokak’ta ki 5 katlı apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Suriye’deki savaştan kaçarak önce Türkiye’ye sığınan ardından da Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelerek kiraladıkları evde yaşamaya başlayan Ilham E. (39) kocası ve kız kardeşinin yanı sıra üç çocuğunun gözleri önünde bilinmeyen bir nedenle kocası ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce kızgın koca karısını dövüp kafasında sehpayı parçaladı. Çığlık seslerini duyarak apartmana giren mahalle sakinleri ise Suriyeli kadının kocasının koşarak evden çıktığını söyledi. Talihsiz kadın çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine kocasından şiddet görmediğini söyleyip şikayetçi olmadı. Kafasında yarık oluşan kadın için çağrılan 112 sağlık görevlileri ise Suriyeli kadını hastaneye götürmek için uzun süre çaba gösterdi. Sığınmacı kadın tedaviyi kabul edip ambulansla hastaneye götürülürken, 3 çocuğu ile kız kardeşi ise polis tarafından hastaneye götürüldü. Suriyeli kadın kocasından şiddet görmediğini banyoda ayağı kayıp düştüğünü belirterek, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.
Suriyeli sığınmacı kadının komşuları ise şiddet olayının yaşandığını iddia etti. 3 annesi İlham Elhammadi’nin komşuları “Aile kavgası, aile kavgası var arada. Çünkü eşi evden bir hışımla çıktı gitti. Ama söylemek istemiyorlar” dedi.
Kadının hastanedeki tedavisine devam ediliyor.
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER