TARAKÇI, MUHALEFETTEN DE OY ALDI

TARAKÇI, MUHALEFETTEN DE OY ALDI

gundemeregli.com-AK Parti Karadeniz Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Ali Tarakçı, 1 yıllığına Encümen Üyeliğine seçildiğini bildirdi.

AK Parti Karadeniz Ereğli İl Genel Meclis Üyesi iken Encümen Üyeliğine seçilen, ancak bu görevinden Ormanlı Belediye Başkanlığına aday olabilmek için istifa eden Nail Eski’nin yerine yapılan seçimle göreve getirilen Ali Tarakçı’nın yeniden Encümen Üyesi seçildiği bildirildi.

Tarakçı, konuyla ilgili olarak verdiği bilgide, Yerel Seçimlerden bir süre önce seçildiği Encümen üyeliğine bir kez daha seçildiğini belirterek, “Encümen Üyeliği için yapılan seçimde 21 oy alarak yeniden göreve seçildim. Bilindiği gibi İl Genel Meclisi, 20 AK Parti’li, 11 CHP’li üyeden oluşuyor. Seçimin sonucundan da anlaşılacağı üzere, muhalefetten de 1 oy aldım. Encümen Üyeliği için yapılan seçimde bana destek veren tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Encümen Üyeliği görevim 2015 yılının Nisan ayına kadar devam edecek. Bundan sonra, inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 07:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER