TAŞERON İŞÇİ ALDIĞI İLK MAAŞI BAŞBAKAN ERDOĞAN´A BAĞIŞLADI

Kdz Ereğli´de taşeron işçisi aldığı ilk maaşından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ a 100 TL bağış yaptı.

TAŞERON İŞÇİ ALDIĞI İLK MAAŞI BAŞBAKAN ERDOĞAN´A BAĞIŞLADI
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de taşeron işçisi aldığı ilk maaşından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ a 100 TL bağış yaptı.
Ereğli ilçesinde uzun süredir işsiz olan Erol Acar yaklaşık bir ay önce Kdz. Ereğli Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışmaya başladı. Ramazan bayramı öncesi 870 TL olan ilk maaşını alan Erol Acar, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan´ a 100 TL bağışta bulundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erol Acar, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan´ı çok seviyorum. Ülkemize yaptığı hizmetler, yurt dışında Türkiye’nin itibarını artırması ve en önemlisi zalimlere karşı dimdik duruşu beni hep gururlandırdı. Kendisi şu an Cumhurbaşkanlığı için yola çıktı. Ben Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmak hak ettiğini ve seçimleri kazanacağını düşünüyorum. Kendisinin belki benim yapacağım 100 TL’lik bağışa ihtiyacı olamayabilir fakat ben bu kutsal yolda kendisine azda olsa destek olup, yanında durmak istedim” dedi.
En büyük hayalinden birinin de Cumhurbaşkanı seçildikten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek olduğunu ifade eden Acar, “Benim kendisinden bir talebim yok. Bugüne kadar girdiği her seçimde Sayın Başbakanımızı destekledim. Bu sefer de yine destekleyeceğim. Cumhurbaşkanı seçildiğinde kendisi ile görüşebilmek en büyük hayalim. İnşallah bir gün bu hayalim de gerçekleşir” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 09:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan ak
Hasan ak - 10 yıl Önce

Bu zamana kadar neden atamimiş belediye akp aldı şimdi birde tutmuş şov yapar gibi medyaya çıkmış guluyurum:)

gozum bir yerden isiriyor
gozum bir yerden isiriyor - 10 yıl Önce

kendisi yoremin sesi gazetesinin sahibi degil miydi ya..hatta akp´ den de il genel meclis uyesi aday adayi da olabilir.. yanlis hatirlamiyorsam tabi..

SIRADAKİ HABER