TAŞIMACILIĞIN YÜKÜNÜ ÇEKİYORLAR

TAŞIMACILIĞIN YÜKÜNÜ ÇEKİYORLAR
gundemeregli.com-Ereğli’de sayıları oldukça fazla olan taşımacılığın yükünü çeken taksicilerin yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek’i makamında ziyaret eden taksicilerin yaşadıkları sorunları anlattı ve bu sorunlara çözüm yolu bulunmasını istedi.

Ereğli ilçesinde Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ve durak başkanları Civelek’e kendilerine yardımcı olmalarını isteyerek özellikle festivalde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bir daha ki yıl önlem alınmasını istediler.

Civelek’e her sürücü gibi taksicilerin de sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm bulma adına çalıştıklarını söyledi.

 Kdz. Ereğli´ de faaliyet gösteren taksi esnafının sorunları Şoförler ve Otomobilciler odasında masaya yatırıldı. Bugün Oda başkanı Cevdet Civelek ve Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük´ü ziyaret eden Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay ve durak başkanları sorunlarını anlattı. Durak başkanlarının konuştuğu toplantıda özellikle bu sene festivalde Sahil Taksi Durağı çalışanlarının yaşadıkları sorunlar anlatıldı. Festival de yolun kapanması sebebiyle durak çalışanlarının duraklarına gidemedikleri belirtilirken önümüzde ki sene yapılacak olan festivalde bu soruna çözüm bulunması istendi. Sümer Taksinin yeniden yapılması konusunda projenin hazır olduğu belirtilirken, Garaj taksinin de yeni yapılacak olan Terminal alanında yerinin yapılması konuları görüşüldü.

 

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan Ereğli Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek Taksici esnafımızın sorunlarını dinledik. Çözümü konusunda da Oda olarak gerekeni yapacağız dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER